PR CUAET
-
Так
-
мы ждем почти 4 недели уже)
-
Бенефіти від знання Французькою в іміграціїнихз питаннях станом на сьогодні. Французька зараз є одним з варінатів майже гарантованої іміграції, для більшості кандидатів, які в загальних вибірках абсолютно неконкурентні. А саме: Підсилення сильного ЕЕ. Якщо у вас вже є англійська на 9/12, додавши французьку на 7/12 ви отримуєте додаткові 62 бали. Прохідний бал для франкофонів кілька днів назад впав до 336, що на 200!!! балів нижче ніж загальний. Відповідно навіть якщо англійська слабка, маючи французьку на 7, більшість людей зможе реалістично дотягнутися до середніх 300их балів. Додатково знання французької на рівні 5/12 (а саме слухання та говоріння) дозволяє отримувати ворк перміт майже на будь які роботи БЕЗ LMIA (вийнято TEER 4-5 in agriculture). Для цього роботодвацю буде достатньо зробити спеціальну форму через employer portal (ціна 230 дол) і виможете подавати на новий закритий перміт ще на 1-3 роки. Висновок, якщо ви не знаєте що робити, або починаєте вчити англійську з нуля, то вчити саме французьку може бути набагато перспективніше.
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка. Заявку на кліматичні та GST виплати, як сім'я з дітьми треба заповнити всі три форми RC151 , RC66 та RC66SCH ? Подаємо перший раз.
-
Тобто для ворк перміту достатньо 5, а не 7? І тільки слухання з говорінням, а не всі 4?
-
Офіційною версією програми? У багатьох людей через це не скачувалось.
-
Зашла поставила 1, но смотрю наши там рады стараться пятерки ставить 😕
-
Ви її Adobe Actobat відкриваєте?
-
Це залежить від програми по якій ви будете подаватись. Деякі провінційні програми вимагають тільки переклад.
-
у нас 2 тижні очікування, і я вже напряглась. здавалося б, лише запит на біометрію... 🫠
-
Мене цей пост пана Остапа вже спровокував записатися на курси французької))) Вже записалася сьогодні ))
-
Бо я вже запуталась в цих документах.
-
Підняли бал чи залишили попередній?
-
мені потрібно зробити через MIFI Évaluer les diplômes étrangers і я не знаю чи мій переклад треба ще перекладати, чи їм підійде те що там є українська та англійська
-
Але якщо для інших-треба робити через Wes.
-
151 не треба
-
Дякую!
-
Я французької не знаю, сорі
-
Підкажіть будь-ласка що робити. Маю запрошення від університету Торонто на навчання. Ще не знаю чи матиму гроші на навчання. Чи можу я зараз податися на сталі перміт? Чи будуть проблеми якщо його дадуть а я таки вчитися не піду?
-
Чи наші, чи співробітники консульства та їх родичі.
12 Jan 2024, 17:45
89722/466296
4 minutes ago