PR CUAET
-
Поділіться з ким будете навчатися, та як потрапити на безкоштовні тут від Альберти?
-
В мене вік 40 з маленьким хвостиком. Федералку не потягну по ЕЕ.
-
7 це по clb?чи у французів інша система?
-
Нужно 7+ и тогда легко пройти по федералке
-
Насправді дуже рада цій новині. Адже трохи більше можливостей потягнути час у Канаді, якщо не вийде податися на ПР за 3 роки
-
В мене такий, я не перекладала. Але евалюювала через wes
-
citedesrocheuses.com/accesclic-ca-autres-services/
-
Так і казала, що такого-то числа все відправила, чи треба просто чекати чи якісь проблеми? Тільки обовʼязково треба щоб вони саме в ваш профіль зайшли. Походу це трігерить якесь оновлення і все приходить
-
Оце безкоштовні курси французької від Альберти, але треба чекати в черзі.
-
підкажіть, а що саме питали коли дзвонили? теж вже довго чекаємо на еcopr, хочу завтра подзвонити
-
На безкоштовні заповнила заявку. Мені повідомили, що десь скоро буде запрошення пройти ассесмент (навіть таким, як я, з нуля), а потім доведеться деякий час почекати у черзі. То я вирішила не чекати, а зв'язалася з українською мовною он-лайн школою (тут у гілці люди радили). Бо мені вже треба французька тут і зараз))) Не хочу тягнути.
-
Мы ждем с 3.02
-
Тільки ж зверніть увагу - це для людей НЕ в Квебеці (людина має бути в іншій провінції)
-
Тобто, не такий вже й високий рівень вимагається. І так - вказано лише speak and listen
-
Там не всего 350 баллов достаточно
-
Написано "be able to prove they can speak and listen in French at an intermediate level This would be equivalent to a niveaux de compétence linguistique canadiens (NCLC) level 5 or higher"
-
А чому не подаєте відразу з чоловіком?
-
Ви не плануєте вчити? Чи вже знаєте французьку?
-
Писали десь 388. Ну, то ще рано думати, поки вивчу французьку, бали можуть змінитися. І на федеральну ж 4 тір не беруть.
-
В феврале конверт у нас не взяли, сказали только на руки получать. Попробуйте мейл написать им.
12 Jan 2024, 17:45
89743/462021
2 minutes ago