PR CUAET
-
Писали десь 388. Ну, то ще рано думати, поки вивчу французьку, бали можуть змінитися. І на федеральну ж 4 тір не беруть.
-
В феврале конверт у нас не взяли, сказали только на руки получать. Попробуйте мейл написать им.
-
А ADR мілітарі був? Підкажете як пройшло у відповідній гільці якщо можна?) Вітаю, пройшов майже весь шлях разом з вами)
-
Добрые люди ! У ребёнка 17 лет закончилась виза ! Нужна виза для выезда и въезда ? Дайте контакты людей кто может заполнить на компьютере (продлить визу ) конечно не бесплатно !!! За оплату ! Сама непонимаю ! (
-
Сімʼя, чоловік українець дружина і дитина громадяни росії,проживали в росії, в Канаді народилась дитина. Чи є шанс пройти по гуманітарній програмі. ? Може хтось стикався з такою ситуацією.
-
Там кажется любая работа это не экспресс Энтри
-
Мне ответил Остап, что могу подаваться и добавить ее паспорт в заявку, но я до его ответа подался ей на новый визитор рекорд.
-
Всем привет. Хочу поделиться ссылкой на самое лучшее приложение по изучению слов DuoCards: app.duocards.com/i/SXJ5bmFTaHlyb2Jva292YQ== В течении дня записую сюда все незнакомые слова и повторяю время от времени. Результаты увидите сразу. Если перейти по ссылке выше, то получите месяц пользования бесплатно. А потом сможете таким же образом (делясь своей ссылкой со знакомыми) продлевать пользование. Удачи!
-
через деякий час відгуки з'являться, не зразу. Консульство витрачає час та ресурси на блокування. Краще б працювали.
-
Je parle un peu francais)
-
Чи маєте інформацію по тому питанні? Бо я теж в такій ситуації і не знаю з чого почати
-
Так
-
Я десь бачила, що для франкофонів поза Квебеком потрібен тір 0-3. Може, недобачила. Треба ще буде приділити цьому увагу
-
Заявки українців вони беруть в пріоритет, якщо це іноземці то їхні заявки десь беруться тільки за кінець жовтня чи то листопада судячи по їх чатах
-
Якщо вони дуже підтримують Україну і не підтримують свою російську владу і є докази, що їм через це загрожує небезпека - то, звісно, можуть. Але це не гуманітарна вже, а політичний притулок
-
Я напишу вам в личные
-
Что за асисмент ?
-
Кто знает тест CELBAN?
-
Они завышают однозначно
-
Вы можете бесплатно оценить уровень своего языка в языковых школах/сервисах для имммигрантов (в зависимости от провинции). Но результат этого ассесмента довольно неточный и нигде вам не пригодится кроме возможности зачисления на языковые курсы.
12 Jan 2024, 17:45
89761/466032
less than a minute ago