PR CUAET
-
Они завышают однозначно
-
Вы можете бесплатно оценить уровень своего языка в языковых школах/сервисах для имммигрантов (в зависимости от провинции). Но результат этого ассесмента довольно неточный и нигде вам не пригодится кроме возможности зачисления на языковые курсы.
-
Доброго вечора! Ми до вас з чудовими новинами!☺️ ✅Ми розширяємо лист країн, з яких ви тепер можете запросити довідку про несудимість!🌎 ➡️Отож, тепер довідки можна замовити з наступних країн: Італія🇮🇹 Іспанія🇪🇸 Португалія🇵🇹 Словаччина🇸🇰 Чехія🇨🇿 Польща🇵🇱 Румунія🇷🇴 Угорщина🇭🇺 Казахстан🇰🇿 Країни Балтії (Латвія🇱🇻, Литва🇱🇹, Естонія🇪🇪) Для замовлення довідки про несудимість, звертайтеся до нас😉⤵️ 📞+38 067 861-45-28 (viber, whatsapp) Telegram: @Margo2145 Instagram: instagram.com/margo_grosmeister?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA== Наш телеграм канал: t.me/grosmeister1
-
Нова імміграційна програма в Альберті, Канада🇨🇦, оголошена відкритою❗️ 📍Нещодавно неприємною новиною для всіх українців, що хочуть переїжджати до Канади, стало призупинення імміграційної програми Alberta Opportunity Stream, але зараз ми раді вам повідомити, що канадська федеральна влада уклала нову угоду щодо імміграції з урядом провінції Альберта - Alberta Immigrant Nominee Program (AINP). ➡️Ця нова імміграційна програма спрямована на привертання іммігрантів з високою та середньою кваліфікацією для стимулювання економічного розвитку провінції. 🔸Вона поділяється на 3 напрямки (Strategic Recruitment Stream, Employer-Driven Stream та Self-Employed Farmer Stream), кожен з яких має декілька категорій та різні вимоги. Запрошуємо вас на консультацію стосовно переїзду в Канаду, де наші менеджери розкажуть вам більше про цю програму і можливості імміграції😌⤵️ 📞+38 067 861-45-28 (viber, whatsapp) Telegram: @Margo2145 Instagram: instagram.com/margo_grosmeister?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
-
Я ассесмент тоже сдала на 7, но говорю и пишу я значительно лучше, чем мой муж)
-
Я выше уже писала - не всегда. Муж сдал ассесмент на 7, и тут же пошел сдал селпип на 10-11. А моя знакомая сдала ассесмент на 8, а селпип на 5. Видимо, от центра зависит 🤷♀️
-
Эдмонтовские даже не парятся по поводу отзывов 🤦♀️ ничего не удаляют и никак не реагируют
-
Волонтери українки
-
В Калгарі є волонтерська організація Tax clinic Приймає безкоштовно податкові декларації за 2023 рік малозабезпечених А саме, у кого дохід за 2023 рік не перевищує 35тис$ -1 чол 45 тис$ -2 чол 47,5 тис$ -3 чол Приймають по адресі 800 6 Аve SW 2 поверх, офіс 200 Можна написати на імейл адресу freetaxcare@gmail.com Волонтери передзвонять запишуть на зустріч
-
Они же вроде должны сделать фото лично!??
-
Доречі, дуже цікаве питання. Сподіваюсь Остап підкаже. Якщо знайдете відповідь, напишіть тут, будь ласка. По логіці проблем не повинно бути. Чи надав університет Торонто місцеві ціни?
-
Лол це якісь програми які були закриті давним давно, якийсь бред
-
З отриманням нового закритого вп за рік встигнете
-
А не 5 ave часом?
-
Прекрасно, дякую. Я не в Квебеці
-
Молодшому сину буде 2 роки у травні 2024, у нього зараз візітор рекорд. Медекзамен пройшли в травні 2023. Обмеження не знімали. В квітні 2024 плануємо відпустку за межами Канади, чи є сенс подати на стаді перміт до 31.03 по пост куает?
-
Якщо я правильно розумію, то при виїзді з країни візітор рекорд втрачає чинність? Тобто у квітні при поверненні з відпустки його треба буде поновлювати?
-
Підкажіть будь ласка, по якому номеру дзвонити? Ми теж документи відправили 17.02. В профілі написано,що документи отримали,і тепер тишина...
-
Які обмеження для візітор рекорд? Їх немає. Навіщо в два роки стаді перміт?
-
В декларации нет такого понятия как средства на депозитах иностранных банков вроде
12 Jan 2024, 17:45
89779/458606
15 minutes ago