PR CUAET
-
@OstapBosak чи потрібно для подачі на стаді перміт створювати новий акаунт? Уже подалась на ворк перміт, але поки не отримала його, подалась вкінці грудня. Дійсний поки до вересня 2025. Вказувала саме ці терміни при питанні. Зараз навчаюсь онлайн на бухгалтера і поки діє ця поправка то це підходить, навчання не фулл тайм, але вони ж всерівно хочуть стаді перміт. Які терміни потрібно вказувати в стаді перміті? Це має прийти окремий листок як ворк перміт? Бо раніше я мала лиш ворк перміт
-
Ну ті хто подавалися в перші два тижні не такі розумні як ті хто подаються зараз 🤭 я всім знайомим кричу, що треба платити разом)) Але сусідка подавалася пізніше, за біо не платила, листа отримала...
-
-
Доброго дня , я тільки що отримав новий закордонний паспорт а старий закордонний паспорт ще не продовжував так як його термін дії закінчується через 4 місяці а з ним і віза і ворк перміт . Як найшвидше зробити нову візу і ворк перміт ?
-
Так, при чому мені сказали додати самостійно через веб форму і скинули на пошту на цю саму пошту. Але це саме я вже робила кілька тижнів тому, і в понеділок отримала листа, що вони не можуть/не бачать/не знають прикріпити її до заявки. Тобто по моїй логіці я зараз знову пишу на веб форму, прикріпляю туди біометрію і пишу номер справи (номер справи мені дали по телефону, вони його бачать, але він неактивний). Таким чином офіцер має зробити те саме, що і пані з якою я говорила сьогодні - відкрити мою справу, відкрити мою біометрію і об'єднати. Але вона не мала змоги це зробити. Логіки не бачу, хіба тільки у саппорту різний рівень доступу
-
Все вірно
-
Сього розмовляла з сусідкою. Вона подалася на два дні пізніше за нас, теж не заплатила за біометрію, але вже отримала запит за сплату біометрії. Я не отримала навіть такого. Тому ваш висновок дещо хибний
-
Так, я сьогодні забирав з таким самим статусом
-
Так, це він вже прибув в Закордонну дипломатичну установу. Тобто в те, консульство, де ви здавали.
-
Тепер треба крутити головою и блимати очима для ідентифікації в Дії. То коли вже не очікувала, взяла в черговий раз телефон бурчала, крутила головою, блимала -і о чудо -слот - очам не вірила -син побачив сіреньку вільну дату з вільним часом варіантів 4 було на вибір години 😂так би на бурчанні на Неньку і закрила би слот, як би не син)) шанс є!
-
Не знаю, я особисто забирав. Напишіть емейл в консульство, вони доволі швидко мені відповідали 1-2 дні.
-
1) обов'язково дотриматись загальної структури - вступ, параграф на кожен поінт в письмі/сьорвей(тут обов'язково 2аргументи за в першому на користь вибору та один аргумент проти з поясненням чому він меньше суттєвий в другому параграфі), висновок. 2) спершу використовую вищі по рівню слова типу require замість need, а потім вже де знову треба це за суттю слово вже можна використати need чи якщо знаєте інший синонім. Але потрібно розуміти які синоніми формальні, які неформальні, які ок для обох стилів. 3) дотримуватись відповідного стилю мови - формально/неформально чи напів-формально (залежить до кого звертаєтесь/пишете) 4) перефразування. Якщо в завданні є слова й їх порядок один, то в вступі та висновку я обов'язково або використовую синоніми якщо порядок той самий та граматика, або міняю порядок слів в реченні й використовую одноклрінні слова, міняю граматичну конструкцію, можем з активного в пасивний стан. 4) обов'язкові лінкін вордс, неформальні типу also, so, but / формальні - additionally, moreover, further і тд. В аелтс на 250+ слів 6-7 мінімум тре було, тут я мабуть 4 на сьорвеї використала як мінімум. + початок параграфу типу on the one hand, on the other hand, to sum up, conclusively, й т.п. 5) обов'язково що в лист що в опитувальник впихнула по if-реченню, бажано 2-3 форму або міксовану. 5) використала present perfect хоча б одне речення (його можна в if впихнути) 6) ну, якщо десь вписується інверсія, то ще інверсію впихую, але на тесті не вписувалось. --- Структура параграфу: 1) темо-речення, яке дає інформацію про що цей параграф буде 2) розгортання думки, типу аргументувати перше речення 3) додати приклад, типу "якщо людина матиме вибір зробити це чи те, то вона б обрала ось це тому що ..." 4) (опційно) міні-висновок параграфу. Тут дивіться чи вистачає слів, чи навпаки забагато !важливо знати синоніми й перефразовувати все навчитись, а які б дурні/розумні ідеї не писали, головне щоб гарно Що лист що сьорвей в мене 196-197 слів вийшли, довелось скорочувати, викидати лишні слова чи деталі щоб меньше 200 було. Дотримуйтесь правила 150-200 слів Тут добре в неї на сайті розписано як листи писати, що селпіп що аелтс має 1ше однакове завдання www.ieltsjacky.com/ielts-letter-writing.html