PR CUAET
-
Підводний камінь тільки один - не можу вичіслить: що це за страховку я плачу і кому - щомісяця 68 долларів списується, в паперах не бачу. Теорію маю, а відповідей ні. Щомісячний податок на землю міг би бути підводним каменем, але я вже звикла. Мінуси - не можна отак взяти і все кинути, бо не буде чим платити за житло. Загалом, я задоволена, маю своє житло, виплачу через 10-12 років, якщо виживу і якщо дадуть дозвіл на ПР. Але мушу зазначити, що на кожному кроці мені допомагали професіонали, і вже в самому кінці у нас йшли запеклі торги і я в захваті від роботи ріелторки і моргедж брокера. До юриста я ходила із друзями, вони там задавали запитання. Із загального: в контракті має бути прописано, що ви не платитимете штрафів, якщо фінансова установа відмовить вам у фінансуванні і що купівля скасовується, якщо ви не будете задоволені інспекцією. Інспекція коштує 600, але це 130 сторінок, що є причиною для торгів
-
Це саме для видачі картки. Можливо підкажете, подали документи на PR, чекаємо на AOR. Зараз виникли обставини, за якими хотіли б попросити пришвидшити розгляд самої заявки на PR, куди можемо написати?
-
Як саме відправити цей запит?
-
Охочих - зрозуміло. Обставини є різні. Реально маємо кейс з підтверджуючими доками. Хто раніше подавались, говорили що кудись направляли letter of explanation, але вже не памʼятають куди.
-
Подавав минулого року самостійно через Турботакс. Ніяких проблем
-
1888-242-2100
-
Дякую дуже 😊 Не мілітарі. Показати ще раз на рахунку Proof of Funds
-
Я сфотографировала трекерN, а ще трекер на великому конверті дублювався в чеку.
-
Якщо у вас дохід 0 то ви і податків сплатили 0, а з нуля повернення також 0
-
Доходи: т4, т5, self employment, дохід за межами Канади Видатки на deduction: оплата за житло, медицина, освіта, дитячі гуртки а також все для власного бізнесу
-
Разова допомога не враховується. Self: ви зараз подаєте всі доходи я фізична особа, а також окремо як юрособа платник HST Бухгалтер у вашому випадку дуууже рекомендований - ви самі втратите більше часу а значить і $ ніж зекономите
-
На rrsp можна було переводити лише до кінця лютого