PR CUAET
-
Дякую за розгорнуту відповідь. А можете написати скільки це вам з налогами все разом в місяць виходить сплачувати? Та ще не дуже зрозумів в чому різниця ріжлтора та моргедж брокера?
-
Якщо у вас дохід 0 то ви і податків сплатили 0, а з нуля повернення також 0
-
Доходи: т4, т5, self employment, дохід за межами Канади Видатки на deduction: оплата за житло, медицина, освіта, дитячі гуртки а також все для власного бізнесу
-
Разова допомога не враховується. Self: ви зараз подаєте всі доходи я фізична особа, а також окремо як юрособа платник HST Бухгалтер у вашому випадку дуууже рекомендований - ви самі втратите більше часу а значить і $ ніж зекономите
-
Підкажіть будь ласка що це за виплата прийшла?
-
На rrsp можна було переводити лише до кінця лютого
-
Хто вам це казав?
-
На сайте вашей провинции есть tenancy residential act или что-то такое. Это основной документ по которому вся аренда регулируется. Изучите.
-
Яким чином консульство може відповідати за продовження WP?
-
попереджаю це шахраї
-
Доброго ранку!Підкажіть з власного досвіду,чи є мета подаватися на ворк перміт,якщо він діє до 2026,а паспорт до 2027,на номінацію,ще не подавалася?
-
Дякую 😉
-
Моргедж брокер шукає вам банк з кращими умовами для вас. Ріелтор шукає вам дім. Брокер може бути з іншого міста
-
Це спонсорство ви пропонуєте?
-
Ви, як головний, чоловік, як діпендант
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, це онлайн курси в Канаді? Мені гугл видав університет Вікторії... Можете підказати який курс ви обрали?
-
Пишу ще раз мене цікавить саме спонсорство. Що б один із подружжя спонсорував іншого. На шо подаватися обом якщо один має громадянство… то я не розумію про шо ви пишете коли кажете подаватися разом…. По новій укр прог може сплинути офіц статус ( продовжити його на разі не має підстав)
-
Добрий день, чи треба бланк про дитячі щеплення з України дорослому при подачі на PR?
-
Ні, не треба
-
Ладно проїхали бо немає чого дискутувати. Напевно ви не зрозуміли що я запитувала
12 Jan 2024, 17:45
89846/439187
less than a minute ago