PR CUAET
-
А в якому ви місті?
-
Ні, якщо ви про кліматичні
-
А якщо подавали в минулий рік то цей вже не треба ?
-
Якщо у вас іпотека з внеском менше 20%, то ви щомісяця платите внесок за страхування іпотеки.
-
Там є перелік документів. Треба доводити, бо бувають варіанти що батьки тут а дитина в Україні, в такому випадек бенефіти не платять
-
Спасибо!
-
Хай падають ще раз, лише в паперовій формі відправляють всі документи у Вінніпег і копію обов'язково свідоцтво про народження дитини. Щоб була офіційна відповідь
-
Є такі люди, отримали номінацію після закриття програми? Якщо так відпишіть скільки часу очікували )
-
Добрый день. Кто может порекомендовать бухгалтера в Калгари, который поможет откорректировать tax return за прошлый год и ещё некоторые нюансы знает
-
Скорей всего нужно ехать забирать, если есть информация, что паспорт готов
-
Може дійсно в кризову написати, на сайті вказано що лист повинен прийти через декілька тижнів, я хочу спробувати 🫣
-
Тоже самое. Медицину не засчитывают
-
Я три рази писала в кризову і три рази дзвонила. У них одна відповідь: все добре. Я домовилась на запис з ім. консультантом наступного тижня в іммігрант центрі. Подивимось, чи буде з цього результат
-
Відправляли ж рік тому і прийшла відповідь що not eligible
-
Якщо полистаєте вверх, то побачите, що люди отримували і отримують у стандартному режимі.
-
Всим привіт ,вчора подали аплікації на PR зараз не можу зайти щоб подивиця аплікацію, кнопка не активна.
-
Привіт😊 Підкажіть, якщо в минулому році відправляла на GST та кліматичні повернення то чи потрібно в цьому році це знову робити? Дякую!✨
-
Привіт😊 Підкажіть, якщо в минулому році відправляла на GST та кліматичні повернення то чи потрібно в цьому році це знову робити? Дякую!✨
-
Перепрошую, чи є якась програма для франкомовних з тіром 4-5?
-
Так вам ещё ждать и ждать. Последние 3 дня октября ещё ничего не получили
12 Jan 2024, 17:45
89901/466106
4 minutes ago