PR CUAET
-
Скорей всего нужно ехать забирать, если есть информация, что паспорт готов
-
Може дійсно в кризову написати, на сайті вказано що лист повинен прийти через декілька тижнів, я хочу спробувати 🫣
-
Тоже самое. Медицину не засчитывают
-
Я три рази писала в кризову і три рази дзвонила. У них одна відповідь: все добре. Я домовилась на запис з ім. консультантом наступного тижня в іммігрант центрі. Подивимось, чи буде з цього результат
-
Відправляли ж рік тому і прийшла відповідь що not eligible
-
Якщо полистаєте вверх, то побачите, що люди отримували і отримують у стандартному режимі.
-
Всим привіт ,вчора подали аплікації на PR зараз не можу зайти щоб подивиця аплікацію, кнопка не активна.
-
Привіт😊 Підкажіть, якщо в минулому році відправляла на GST та кліматичні повернення то чи потрібно в цьому році це знову робити? Дякую!✨
-
Привіт😊 Підкажіть, якщо в минулому році відправляла на GST та кліматичні повернення то чи потрібно в цьому році це знову робити? Дякую!✨
-
Перепрошую, чи є якась програма для франкомовних з тіром 4-5?
-
Так вам ещё ждать и ждать. Последние 3 дня октября ещё ничего не получили
-
Так, звісно далі вже автоматично, вони мають всю інформацію
-
Согласно методичке - да. Но по статистике чата в реале засчитывают ещё до письма decision. И не было ещё случаев здесь чтобы произошло наоборот
-
Подача 2.11 Біометрію здала вже Медицину досі не зарахували Чекаю …(
-
Кто то едет 2 го апреля Торонто - оттава?
-
Вам прийшов лист про те, що ви подали аплакацію і її прийняли.
-
а навіщо тоді мені прислали лист що мені пришло повідомлення щоб я його перевірила в кабінеті?
-
Мамі моїй зарахували медицину. Подача 24.10
-
Согласно методичке для офицеров, которую выше давали, reason for decision относится ко второму разделу - processing the application, a медицина уже к третьему - admissibility. Так что не факт, что её точно должны зачесть на этой стадии.
-
Отримую багато питань в приватні з приводу деяких нюансів розгляду нашого кейсу. Відповім тут: 1) Медицину прийняли стару (більше ніж 1 рік давності) 2) Довідку про несудимість прийняли стару - майже річної давності, з консульства 3) ADR - proof of funds. Треба памʼятати, що сума має бути на рахунку до моменту отримання ПР, бо можуть запросити ще раз. 4) Не просили military form від чоловіка (я головний аплікант) 5) Дзвонила я часто. Майже після кожного етапу. Питала чи все ок з аплікацією, бо не бачу руху.
12 Jan 2024, 17:45
89910/468246
3 minutes ago