PR CUAET
-
Скорочення не треба пояснювати. Просто пишіть максимально зрозуміло, пропускаючи найменш важливі слова та скорочуючи важливі. Наприклад: Авіаційний технік (механік) з парашутних та аварійно-рятувальних засобів можна записати як aviation parachute rescue eng. І пояснювати нічого не треба, все і так зрозуміло. Те ж саме стосується записів актів цивільного стану, назв навчальних закладів, тощо. Скорочуйте, не бійтеся. Трудової книжки немає в переліку необхідних документів. Але якщо ви її відправите - то офіцер буде змушений вивчити її, та, мабуть, знайти якісь розбіжності та незрозумілості. Є одне просте правило: не просили - не давайте. Не ускладнюйте життя собі, офіцерові, та всім, хто чекає на пр разом із вами. Веселих свят!
-
Ну а что делать, если записаться невозможно через сайт
-
Дякую!
-
Я думаю, принять могут, но не особо это афишируют, чтобы туда все не ломились без очереди
-
Якщо не секрет, які бали отримали?
-
ні. Вас не приймуть. Жива черга йде окрема в інше віконце, де не мають змогу робити всі дії для нового паспорту. А в чергу, де по запису - завжди є ті, хто рвуться без запису і їм теж відмовляють, бо треба ж приймати тих, хто по запису - їм же не відмовиш.
-
Я сама не знаю чи буде мати сенс трудова книжка, я просто намагаюсь прахувати наперед можливі варіанти питань у міграційного офіцера на підставі введеної мною інформація в аплікацію, тому й додаю ВСЮ інформацію, а ще буде лист пояснення про відсутність інформації про батька моєї мами, та ще не знаю як пояснити всі скорочення які я робила при внесенні інформації
-
Логика очень простая и если она вам не доступна, не делайте выводы. Эту программу анонсировали полгода назад, а здравомыслящие люди не готовятся к пиар за пять минут и собирают кейс на обычную экономическую программу заранее. Никто не знал что появится эта программа.