PR CUAET
-
Программа открыта, а выше я ставила видео как заполнять. Ищите выше. Просто уже вся группа этим видео заполнена
-
Ні, якщо ще в той час не отримали ворк перміт і SIN
-
в якому відділені ви працюєте. Напишіть в особисті повідомлення я вам позитивний відгук зроблю
-
Дякую
-
Так є 👏, дякую 🙏
-
Та ж історія. Тільки ще навіть біометрію не прикріпили. Просто статус «submitted” і все😢 Подача 3.11, біометрія сдана на початку грудня.
-
Дякую за пораду. Так деякі села мають тільки конкретні професії
-
Це різні етапи і між ними срок до місяця. В когось менше, але в середньому до місяця.
-
Кто уже подавался на номинацию и помнит какой должен быть максимальный вес (размер) файлов для загрузки
-
Від порталу
-
Только проверяйте информацию о рурал на офф сайте того города куда планируете переехать, там подробно расписаны условия программы
-
Доброго дня, таке питання. знаходжусь в Онтаріо. працюю на payroll T4 форма є. Чи потрібно мені подавати форму T5, якщо я маю direct investment account але я нічого поки не продавала і девіденти не отримую, тільки купила кілька акцій у 2023 році...
-
А что содержится в gcms , информация которую они собрали о вас ? Я просто думал такое обычно запрашивают если хочешь увидеть причину отказа
-
Ніхто не видасть перміт , на довше ніж дія паспорту
-
Так
-
В мене наприклад зарахували стару медицину, але все одно від біо до мед пройшов місць
-
Cьогодні їх сайт взагалі не працює на прийом доків
-
А на якому етапі їх краще замовляти?
-
Краще поштою відправте. Якщо вам терміново-то можете оплатити експрес доставку конверта через Canada post.
-
Подскажите пожалуйста, апостиль на данный момент ещё принимает документы элктронно? (отпраить сканы) Слышал что дистанционка до конца марта, потом нужно будет отправлять оригиналы почтой. Прокомментируйте кто совсем недавно делал. Спасибо
12 Jan 2024, 17:45
90187/444582
less than a minute ago