PR CUAET
-
Индусы и филипинцы бы посмеялись, они тут без учёбы норм получают пр 😁
-
Тепер можна включати ці номери в наші молитви, хай буде все добре з цими офіцерами 🥹😉
-
Ні, більше:). Мій С6163. Ще є LA…., BS….. Вже 3 нарахували😂
-
Поздравляю, а когда был присвоен номер и взяли в работу? (биометрию тогда ведь еще не сдавали )
-
Також можна сплачувати страховку життя і непрацездатності. Якщо це станеться, страхова буде сплачувати цей моргедж. Але я не знаю деталей. Десь по 50 дол в міс життя і стільки ж не працездатність мені сказали.
-
В гілці про біометрію щось дужа скаржаться на цей офіс у Сіднеї. Кажуть що навіть в інших форумах багато скаржаться на нього
-
Більше двох? Треба статистику по офіцерах почати вести 😄
-
Пані, це зрозуміло. Не потрібні такі смайли, будь ласка. У тому ж самому повідомленні «там» написано що просто «не потрібно змінювати термінал». Так з цього і не зрозуміло: це повинен бути саме термінал 5 чи просто той самий термінал (наприклад, прилітаєте у 2 і вилітаєте з 2).
-
Не сдавали. В июне
-
вчора теж не працювали.
-
Сколько вы ждали времени после этого письма
-
У повідомлені🤦♀️
-
Щоб поменше хворіли та брали відпустки😉
-
Бронь букінг а не дія
-
Все сразу
-
і чому ця тема обговрюється у цій гілці взагалі?
-
Не очень быстро, или вам сразу и первый парка пришел?
-
И вчера на мой слот приняли совершенно другого человека с запиской от меня, что я такая-то передаю свой слот такой-то… женщину вчера тоже приняли, исключение это мои практика, я не знаю 🤷🏻♀️
-
Ну тоді ви пишіть питання одразу зрозуміло. Ви написали, що це суперечить "Не міняти термінал", коли людина написала у повідомлені, що приліт і виліт з 5. Так само і у Парижі всі рейси до Канади вилітають з терміналу 2F, незалежно яке місто.
-
5 cad Якби офіцер був не такий добрий і вирішив не перепитувати, а я б додумалась раніше замовити - могла б спасти свою справу, так. У мене в кейсі були питання до документа.
12 Jan 2024, 17:45
90238/450601
30 minutes ago