PR CUAET
-
Дякую
-
В кого тут народилася дитина, також чекають, доки мама не пробуде тут 18 міс. Ми маємо дві негативні відповіді від податкової
-
Ні, вона не є вашим депендентом з 22 років.
-
Доброго дня всім. Чи можу я включити в аплікацію свою дочку якій 25 років та вона не знаходиться в Канаді( не брала CUAET)?
-
Нет, но вы должны её записать где есть вопросы про родных, мужа, дочь и тд
-
Як отримати слоты ?
-
Даю апдейт. Прийшов сьогодні лист на запит по біометриці. Це я маму і бабусю подавала. То прийшов мамі. Час очікування 3.5 міс. На бабусю все ще чекаю.
-
Там є функція edit і тоді можна надрукувати ім'я
-
Доброго дня! У дитини закінчується паспорт у березні 25 року, хочу зробити новий. Можливо його зараз зробити?
-
Почему так у меня в письме указана дата 24 апреля , а ворк пермит у меня до марта 25
-
Читайте сайт ірсс там написано що видадуть при умові доказу що подалися на новий паспорт
-
Вам продлили ворк пермит
-
Тоді він не може. Ви зможете іі подати на загальних підставах( не через цю программу)
-
Так
-
Добрий день! Підкажіть,будь ласка,куди треба подавати заявку на продовження work permit?
-
В Альберті не треба.
-
Carpenter, вроде как, не требует сертификации. Знакомые подавались осенью без apprenticeship и получили номинацию
-
Не вiдкриваэться цей noc.ca Можете кинути ссилку подивитися noc Дякую!
-
Где у вас в письме указана дата 24 апреля?
-
На жаль воно саме так і є. Спробуйте подаватись на гранти від приватних організацій окремо, часто банки дають, в минулому році давала фундація Шевченко, також в цьому давали EDC, але прийом вже закінчився. Не знаю може ви вже бачили, є ще bursary scholars in risk, там десь 10,000 разово, але хоч щось. Знаю що якщо працювати і старбакс, вони можуть щось на навчання підкинути,зазвичай також до 5,000 на рік. Але університет Торонто просто дуууже дорогий, це ви вже велика молодець що навіть ті 20,000 отримали.
12 Jan 2024, 17:45
90283/436422
4 minutes ago