PR CUAET
-
В кого тут народилася дитина, також чекають, доки мама не пробуде тут 18 міс. Ми маємо дві негативні відповіді від податкової
-
Ні, вона не є вашим депендентом з 22 років.
-
Доброго дня всім. Чи можу я включити в аплікацію свою дочку якій 25 років та вона не знаходиться в Канаді( не брала CUAET)?
-
Нет, но вы должны её записать где есть вопросы про родных, мужа, дочь и тд
-
Як отримати слоты ?
-
Даю апдейт. Прийшов сьогодні лист на запит по біометриці. Це я маму і бабусю подавала. То прийшов мамі. Час очікування 3.5 міс. На бабусю все ще чекаю.
-
Там є функція edit і тоді можна надрукувати ім'я
-
Доброго дня! У дитини закінчується паспорт у березні 25 року, хочу зробити новий. Можливо його зараз зробити?
-
Почему так у меня в письме указана дата 24 апреля , а ворк пермит у меня до марта 25
-
Читайте сайт ірсс там написано що видадуть при умові доказу що подалися на новий паспорт
-
Вам продлили ворк пермит
-
Тоді він не може. Ви зможете іі подати на загальних підставах( не через цю программу)
-
Так
-
Добрий день! Підкажіть,будь ласка,куди треба подавати заявку на продовження work permit?
-
В Альберті не треба.
-
Carpenter, вроде как, не требует сертификации. Знакомые подавались осенью без apprenticeship и получили номинацию
-
Не вiдкриваэться цей noc.ca Можете кинути ссилку подивитися noc Дякую!
-
Где у вас в письме указана дата 24 апреля?
-
На жаль воно саме так і є. Спробуйте подаватись на гранти від приватних організацій окремо, часто банки дають, в минулому році давала фундація Шевченко, також в цьому давали EDC, але прийом вже закінчився. Не знаю може ви вже бачили, є ще bursary scholars in risk, там десь 10,000 разово, але хоч щось. Знаю що якщо працювати і старбакс, вони можуть щось на навчання підкинути,зазвичай також до 5,000 на рік. Але університет Торонто просто дуууже дорогий, це ви вже велика молодець що навіть ті 20,000 отримали.
-
я розлучився з дружиною, при подачі на PR, Я вказую її ім'я та прізвище як вони були коли ми були в шлюбі, або її ім'я та дівоче прізвище яке вона повернула собі після розлучення?
12 Jan 2024, 17:45
90284/439190
about a minute ago