Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Александр
    wrote on last edited by
    Не можу знайти інформацію, скільки приблизно зараз чекати на AOR?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktoriia
    wrote on last edited by
    Якщо знаєте, де є поряд фра такс клініки, можете розпитати і вони допоможуть заповнити все. Але я чула багато негативних відгуків, що часто там неуважні працівники, багато допускають помилок, потім треба якось виправляти, а у Канаді все у телефонному режимі і займає час) Я у бухгалтера подавала, ще супутніх вагон питань задавала їй, щоб уточнити те, що мене цікавить. Рекомендую звернутись до спеціаліста, розпитати свої нюанси і наступного року знати як подати самостійно
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kateryna S
    wrote on last edited by
    Ну і англ на 5
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Українка
    wrote on last edited by
    Мені на покоївку чи в магазині на викладкі товару, там де не треба знання французької та англійської мови
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tanja Stro
    wrote on last edited by
    Какая у вас была очередность событий: подаешь, они присылают письмо с application number, потом письмо с приглашением на биометрию, потом AOR?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Василь
    wrote on last edited by
    Автоматично пр афганцям? І які там умови?
    1 Reply Last reply
    0
  • t408975921T Offline
    t408975921T Offline
    Tatiana🍒 ;)
    wrote on last edited by
    😂тогда сори)
    1 Reply Last reply
    0
  • t554520587T Offline
    t554520587T Offline
    Лука
    wrote on last edited by
    Афганцям так. Для Гон конгців діє спеціальна програма, ти повинен або отримати тут освіту, або проробити 1 рік з будь яким ноком, і тобі дають пр
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kate
    wrote on last edited by
    я вже десь 3 клініки обзвонила такі і мені відмовили, бо не беруть "складні" випадки з інвестмент акаунтами, думаю шукати спеціаліста платного
    1 Reply Last reply
    0
  • t1000066157T Offline
    t1000066157T Offline
    VladV1V
    wrote on last edited by
    Non ee 95 days
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nadiia Kvasenko
    wrote on last edited by
    Друзі, питання щодо Alberta Accelerated Tech Pathway. Як виглядає документ, що підтверджує, що компанія має потрібний NAICS code? Як називається/виглядає цей документ? Може хтось може показати приклад такого документу?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Вероника Шопина
    wrote on last edited by
    А теперь вопрос , где ?🤣 я одна не не вижу
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Ви всі знаєте, наскільки важливо мати дійсні імміграційні документи під час перебування в Канаді. Прошу поширювати цю інформацію з вашими контактами, які приїхали до Канади за програмою CUAET. Розпочався місяць березень. Як ви знаєте, 31 березня 2024 року це важливий реченець стосовно програми CUAET, за якою приїхало вже багато українців. Нещодавно я зв'язувався з керівництвом національної організації КУК (UCC) стосовно цього питання, і вважаю за потрібне розповсюдити наступну інформацію серед українців регіону. Якщо ви вже знаходитеся в Канаді за програмою CUAET, то до кінця цього місяця (31 березня) ви маєте можливість подати заявку на продовження своїх документів (наприклад: Work Permit, Study Permit) за цією ж програмою на додатковий термін незважаючи на те, коли закінчуються ваші чинні документи. Офіційна інформація, затверджена керівництвом КУК після довгих дискусій з федеральною службою імміграції (IRCC): www.ucc.ca/2024/02/17/information-for-cuaet-holders-re-march-31-deadline/ (українська та англійська версії). Безвідносно до КУК, додаю також відео-інструкцію від пана Дмитра Малика ("Українська Канада") стосовно заповнення документів, і що конкретно треба вписувати у форму, щоб ваш документ розглядався в рамках програми CUAET: www.youtube.com/watch?v=YNIjfELamL0 . Перед тим як подавати заявку, про всяк випадок переконайтеся що ваші канадські документи на кшталт SIN та OHIP є дійсні (не прострочені). Немає гарантії, чи дадуть вам додатковий імміграційний документ на додаткові три роки: все залежить від індивідуального імміграційного офіцера, який розглядатиме вашу заявку. Проте, якщо ви плануєте залишатися в Канаді, то ви маєте серйозно розглянути цю можливість продовжити ваші імміграційні документи до кінця місяця. Навіть якщо імміграційний офіцер вирішить не продовжувати ваш документ, ви нічого не втрачаєте: імміграційна служба Канади не триматиме на вас зла в майбутньому. На все добре. Michael Doroshenko Head, UCC Region of Waterloo—Wellington
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Вероника Шопина
    wrote on last edited by
    Ребята по поводу Торонто , мне ответили что очередь открывается на 2 недели вперед .
    1 Reply Last reply
    0
  • t408975921T Offline
    t408975921T Offline
    Tatiana🍒 ;)
    wrote on last edited by
    Это точно) потому как я наш вчерашний слот передала другой женщине, и сегодня нас согласились принять на 1 слот двоих детей ) 🤷🏻‍♀️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tanja Stro
    wrote on last edited by
    А куда можно прикрепить чек об оплате биометрии, в портале не вижу такой опции
    1 Reply Last reply
    0
  • t554520587T Offline
    t554520587T Offline
    Лука
    wrote on last edited by
    Так, і англ на 5
    1 Reply Last reply
    0
  • t554520587T Offline
    t554520587T Offline
    Лука
    wrote on last edited by
    Докладно я не дивився цю програму. Але я думаю, що мати громадянство і проживати на території Афганістану перед приїздом сюди. Раніше для них діяла програма біженства, тепер її замінили на видачу ПР
    1 Reply Last reply
    0
  • t1164867791T Offline
    t1164867791T Offline
    Dmitriy
    wrote on last edited by
    Делюсь опытом получения справки с Израильского консульства. Отправил 5 февраля в Торонто, сегодня, 5 марта, получил готовую справку по почте.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1958392086T Offline
    t1958392086T Offline
    Дарья Полищук
    wrote on last edited by
    Вы только представьте какое совпадение)))
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags