PR CUAET
-
95% вам те саме скажуть
-
Ні, я в процесі. Створив та заповнюю кабінет. Але я говорив з бугалтерією, показував їм документ з переліком галузей на сайті, всі казали що такого не бачили. Просто взяли мої дані, сказали що одна з галузей підходить, і по ній типу щоб я подавався
-
І це спрацювало? Ви вже отримали номінацію? Бо мої сказали, що код мають, але документу ніякого немає. Ось я і питаю, що то за документ такий і чи він взагалі існує) А кому лзвонили в компанії? Ви самі давали контакти людини, чи вони дзвонили по контактах з сайту? Бо в нас велика корпорація, і я не впевнена що той, хто підніме слухалку, взагалі вкурсі про що його питають)
-
Я просто спитав у компанії чи займаються вони чимось що є у переліку галузей для acc tech. Вони ніколи по ним не реєструются, головне щоб потім по телефону вони могли підтвердити усно що вони є в одній з тих сфер що ви вказали
-
Ну если они здесь, значит кто-то у них украинец. А если он украинец, то значит уже к нему в РФ есть вопросы. Вы что действительно думаете, что там все отбитые? Там самая огромная наша диаспора, не считая Канады. Там если копнуть, то весь Дальний Восток, Кубань заселена украинцами. В самой Москве и области несколько миллионов. И там сдать тебя ничего не стоит, дружелюбному соседу. Потенциально для украинца там очень опасно.
-
Вони мають громадянство росії, на території якої не ведуться бойові дії і немає прямої загрози життю та здоровʼю, вони мають родичів які в теорії можуть їх підтримати, до чого тут гуманітарна програма? Якщо у них є «особливі умови» - нехай викладають офіцеру.
-
Напишіть будь-ласка детально для інших процес отримання
-
тобто, провінція сама дивиться цей код на основі данних про компанію?
-
Це якщо ви маєте на увазі Employer Information, бо судячи по всьому вони по ньому NAICS і визначають
-
Выше в чате где то были инструкции. Там нужно подкрепить файл. Это не в кабинете.
-
Я прикріпив особисто презентацію, де компанія показує і розказує чим займається. Ще чекаю номінацію
-
А ще бухгалтер дзвонить замість вас у CRA - а це займає дуже багато часу і нервів.
-
саме так мені і сказали...типу, Надя, ти шо не знаєш, що працюєш в інженерній компанії?)))) Наш код ось він у списку...йди з Богом Просто як доказати провінції, що компанія займається саме цією діяльністю?
-
Аор это и есть номер аппликации. Биометрия вместе с аор. Это если боиметрия оплачена во время подачи
-
Ось чеклист всіх потрібних документів, я вже все мав готове, тому сабмішн зайняв хвилин 20 +- www.alberta.ca/system/files/custom_downloaded_images/lbr-aaip-express-entry-stream-checklist.pdf#search=lbr%2Daaip%2Dexpress%2Dentry%2Dstream%2Dchecklist%2Epdf
-
Опис того що компанія робить має співпадати під той код NAICS, який Ви вкажете в аплікації. Хоча можливо в них є своя якась база з кодами, про це не впевнений. Це лише моє припущення, бо для чого вони б тоді просили оцей опис чим компанія займається
-
Можливо є в когось приклад як правильно заповнити форму для отримання довідки з Польщі
-
Заполнял файл который прислал выше, отправил на адрес консульства, и в конверт положил копию первой страницы паспорта, обратный конверт, все. Бесплатно. Платил только на почте за конверт.
-
@Seingior_alex , @ahadepsm підкажіть, будь-ласка, чи багато там форм заповнювати на номінацію і чи вони складні? Наскільки складно самому подаватись?
-
А когда это произойдёт ?
12 Jan 2024, 17:45
90391/430573
3 minutes ago