PR CUAET
-
Все там понятно написано, вот программа. www.saskatchewan.ca/residents/moving-to-saskatchewan/live-in-saskatchewan/by-immigrating/saskatchewan-immigrant-nominee-program/browse-sinp-programs/applicants-international-skilled-workers/hard-to-fill-skills-pilot
-
А сюрвей на тему переезда в новый офис. выразить мнение какой лучше,- два маленьких или один большой с большой кухней
-
А з чого ви взяли що дівчина не подає з Канади?Вона написала «якщо ти вже знаходишся в Канаді»
-
У меня была тема написать меил главному группы по уборке улице, рассказать почему я тоже хочу в эту группу и какая от меня будет польза и ещё узнать , что делали на последней уборке
-
До кожної апплікації завжди є гайд та чек лист. Саме цією спрощенною інструкцією і керуються аппліканти
-
І вас повідомлю 🤣
-
А от потім постає дісно риторичне запитання: де мій AOR та запит на біометрію? Ну от коли перелопатить офіцер ту нерелевантну купу документів - тоді й видасть.
-
Я точно можу сказати завтра. Вже ліньки ноут запускати. Довідки брала в податковій точно, напишу які саме потім. Моя діяльність підтвержувала стаж та NOC
-
Хотя, у WISE на небольших суммах комиссия интереснее
-
Дуже дякую, бо настращали мене, що я вже почав думати що це недолік, що я працював як ФОП. до 2022 року У ДІЇ є справки ОК-5 та ОК-7, а що таке податкові? Це до цих справок відноситься чи це окремі якісь виписки?
-
Смотрю как раз. Курс менее выходный
-
Тоді може ви знаєте яка довідка потрібна для Української програми обʼєднання з родиною - з віку 18 років чи за останніх 10 років? Дякую.
-
wise
-
Спасибо. Им и пользуюсь. Ищу альтернативы
-
До речі, завждти на звичайну візітор візу теж потрібно було заповнювати анкету з даними про освіту, роботу і т.д. Але ніхто не додавав дипломи, трудові книжки і т.д. Але загалом, звичайно, ваша справа що додавати та платити за переклади цього.
-
PaySend, на карте через пару секунд деньги. 3 кад. Бывают промо фрии
-
Чим краще переказати кошти з Канади в Україну
-
Подавалась по AIP 2017. Справки ОК5, ОК7и налоговые подавала для подтверждения стажа и факта деятельности, уплаты налогов
-
можете вписати дату закінчення паспорта, а не воркперміту. Але дадуть чи ні - потім побачите.
-
А на федеральному етапі не потребують додаткових документів?
12 Jan 2024, 17:45
9041/462065
3 minutes ago