PR CUAET
-
Нічого зверху не треба. Тільки те що нарахували на екрані.
-
Якщо non EE десь 3-4 місяці.
-
Моя донька 16 років також отримала WP, почитайте внизу написано, що можна навчатися в школі
-
Добрий день. Така ситуація, є можливість поїхати працювати в США, питання як бути з податками? Чи правильно я розумію що доведеться все одно платити різницю в Канаді і подавати декларацію в канадську податкову? І інше питання чи можу я змінити податкове резиденство з Канади в США щоб не бути нічого винним Канаді?
-
Ок, если АОR это и есть application number, пробую подвязать, пишет вашей application не обнаружено.
-
Тарас, а не підкажете скільки Ви платили провінці] за розгляд аплікації і чи повертають вони кошти (як по AOS)?
-
Я не Остап звісно, але дізнавалася про цю програму трохи . Спершу подивіться міста, тоді читайте, що у тих містах зараз робиться, бо багато зі списку уже згорнули номінації. Фактично найбільше місць є у Ґрад Прері в Форт макшосьтам. Особисто для мене це складно знайти там роботу, але якщо у вас буде аналогічний нок як у Калгарі чи Едмонтоні і ви знайдете там роботу і отримаєте оту підтримку від міста то ваш досвід зарахується і можна подаватись (це у випадку, якщо ви маєте рік, бо хотіли по аос, це я маю на увазі). Тільки от з роботою там по різному, як і з погодою 😅 а і ще, вцілому на рурал стрім було десь 1000 номінацій +/-, тобто це не так і багато
-
Надеюсь в ближайшее время они заполнят все как и в Оттаве
-
А этого я не знаю
-
Так не написано у вас?
-
І я ж правильно розумію, що вони не вимагають median wage? Бо на сайті трохи заплутано написано про цей момент
-
Я не знаю цього
-
блін, а де це ви знайшли? Можете кинути посилання? Наче і не сліпа, але не бачу такого((