PR CUAET
-
Дякую. А в нас написано ще не можна. Чи реально попрохати в аеропорту щоб переробили, приїхали пару днів назад?
-
блін, а де це ви знайшли? Можете кинути посилання? Наче і не сліпа, але не бачу такого((
-
@OstapBosak
-
Це average, потрібно тільки lowest wage, і по Вашому ноку це приблизно 17-20 CAD
-
Вибачте, не зовсім зрозуміла, що означає -не вистачило?
-
Посоветуйте консультанта. Есть пара оферов, из альберты, квебека и онтарио. Хочу проконсультироваться - куда лучше под какие программы. А то смотрю тут по провинциям люди специализируются. В двух словах - нас трое, 35+ лет, ребенку 6. Работаю в сфере it. Мне надо консультация, желательно в зуме, ну или могу подъехать, если в Калгари. Хочу составить для семьи четкий план для получения пр. Спасибо! З. Ы. Конечно я понимаю что это стоит денег :)
-
Написано тільки так
-
ось ця цифра? ого! На цьому сайті пошук по NOC 2021 не працює, правильно? Бо тільки NOC 2016 знайшов
-
Нічого перероблювати не треба. Ви можете податись додатково на стадіперміт. Бажано до 31.03.2024. Нам воркперміта не вистачило, жалкуємо, що вчасно не податись на стаді.
-
Тут раньше писали о том, что после изготовления паспорта в Украине, можно оплатить ускоренную доставку в Канаду. Не могу найти как это делается, подскажите, пожалуйста, кто знает?
-
Ні не можете. Читайте умови програми.
-
Так, і я вам вже це посилання на офіційний сайт давала. canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/kuryerska-dostavka-pasporta-oformlenogo-u-konsulstvi
-
знайшла...супер! дякую
-
Добрый вечер.Подскажите пожалуйста,что ответить в этом пункте,если родной отец дочери живет в Украине и не собирается в Канаду?Заполняю аппликацию для нового визитор рекорда.
-
Капец я в Польшу отправляла сегодня два месяца еще жду (
-
Всё здорово, но Бинанс ушёл с канадского рынка
-
мені аж полегшало...бо 35 за годину не всі канадці мають)
-
Просто клікніть далі і Вас кине сюди, там пролистаєте і побачите табличку яку я кидав alis.alberta.ca/occinfo/wages-and-salaries-in-alberta/professional-occupations-in-advertising-marketing-and-public-relations/1123/
-
Еще не пришла
-
Ну при вступі деяким вузам треба стадіперміт, щоб місцеві ціни дати українцям. Це ми з таким стикнулись. Можливо ще якісь можуть бути причини. Якщо є змога зараз подати, то краще хай вже буде. По перміти один одного не обмежують і не відміняють
12 Jan 2024, 17:45
Post 90446 of 398858
16 minutes ago