PR CUAET
-
Всім привіт. В котрій годині ловити слот на Оттаву ? Дякую
-
Ви мене звичайно вибачте, але де мітинги тих руських, які виїхали? Де їх протести? Класно виїхати, просити притулку і при цьому мовчати.
-
з WP виданими після June 7, 2023 не можна навчатись. Тільки з тими що були видані до
-
Скажіть будь ласка якщо я в Україні зробила в перекладача переклад, він поставив печатку. Потім нотаріально завірила так сам в Україні….чи це підходить? Чи ще потрібно в Канаді щось робити????
-
Ну пролістніть хоча б на день вверх повідомлення, буквально 5 хв тому було повідомлення, що у людини з 4 го листопада нічого немає, у іншого з 7-го листопада тощо
-
Вам не соромно писати в цій гілці, де люди залишилися без домівок, вирвалися з окупації і питають чи зможуть отримати пр по гуманітарній програмі, в той час як Канада спокійно надає біженство бідним-нещасним "ми же против войни". А забула, їх же ні одна країна не підтримує
-
А чому тільки 5 термінал? Тобто якщо приліт в 2 термінал і виліт з нього потрібна віза ?
-
Спасибо
-
Клеймить можете. Но возврат налогов на эти расходы будет только если сумма затрат на медицину превышает 2635$ или 3% от вашего годового инкама. И возврат будет только на разницу. (От расходов на медицину отнять 2635 или 3% от инкама).
-
Підкажіть будь ласка, хоть вже сплачував консульский збір за закордонний паспорт в Оттаві, отримувач платежу повинен бути «Embassy of Ukraine in Canada», чи якийсь інший? Дякую.
-
У вас должен быть 1 буква и остальные цыфры. Вы получили уже номер AOR?
-
Норс Іст більш зелений South новий та пустинний
-
Який банк?
-
В консульстві мені сказали писати назву тієї установи в яку їдете оформляти тобто у вашому випадку Оттава а не Канада
-
Ви скоріш за все не там і не на те подаєтеся. На скріні подача для тих хто має іміграційну/робочу візу в США
-
Доброго дня. А якщо працювала на 2-х роботах парт тайм, а зараз в декларації ще доплачувати налоги треба. Це норм?
-
Ні, окремо.
-
Дякую
-
Я довідки про несудимість собі та жінці оплатив одним money order на суму 80$. Довідки вже на руках, все добре. Так ви можете зберегти гроші на кожному money order, так як вони не безкоштовні.
-
Дуже дякую
12 Jan 2024, 17:45
90480/438645
less than a minute ago