PR CUAET
-
PaySend, на карте через пару секунд деньги. 3 кад. Бывают промо фрии
-
Чим краще переказати кошти з Канади в Україну
-
Подавалась по AIP 2017. Справки ОК5, ОК7и налоговые подавала для подтверждения стажа и факта деятельности, уплаты налогов
-
можете вписати дату закінчення паспорта, а не воркперміту. Але дадуть чи ні - потім побачите.
-
А на федеральному етапі не потребують додаткових документів?
-
Все ок, port of entry і є ваш аеропорт в Монреалі
-
Дакую. Мене лякають що прямо енциклопедію потрібно перкласти, щоб довести. Ви подавалися та все гаразд, чи це чийсь досвід?
-
Ні, здавала раз. От, наприклад, після завдання з відео зʼявилось повідомлення, що буде ще одне таке ж завдання, але яке буде оцінюватись і враховуватись невідомо, тому старайтесь ще раз)) таке ж повідомлення було після 4 тексту з читання, знову 4 завдання і невідомо яке врахувалось. 4 текст такий завжди складніший, тому трошки було хвилювань
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка по такому питанню: обоє батьків чоловіка знаходяться в Україні. У батька була візітор віза зроблена в кінці 2020го і обкатана, у вересні цього року він оновив закордонний паспорт, на Куает йому не подавались. В липні йому виповнюється 60 років і він зможе виїхати. Хочемо подавати на ПР для обох батьків і його основним заявником, тому що він може побути в Канаді невизначений термін. На яку візу йому зараз подати щоб міг прилетіти влітку - знову на візітор? Чи можна якось подовжити попередню візітор візу, адже її видали на 10 років, але паспорт закінчився раніше. Заздалегідь вдячна за відповідь!
-
Вы сами изначально перегружаете свой файл лишними документами, чтобы его дольше рассматривали? Это не продуктивно.
-
Виписки из налоговой и пенсионого об уплате налогов
-
Вибачте, а можете пояснити що ви маєте на увазі двічі попалося? Ви 2 рази здавали? Дякую
-
Чому не є? У вас є інший вибір із цього?
-
Підкажіть, будь ласка, наскліки критично якщо при подачі на CUAET ім’я матері чоловіка було вказано як Tatyana, a при подачі на ПР як Tetiana? У свідоцтві про його народження також Tetiana
-
Я також притримуюсь цієї думки, що зайвим не буде, тим паче це не якась стороння інформація, яка ніде не фігурує, а документальне підтвердження інформація, яка вказується в аплікації
-
Почему? Если common law или короткий брак, пойдут фотоальбомы как доказательство со свистом)
-
Буду звонить завтра. Отпишусь потом
-
По цій програмі є чек лист і сімейного фотоальбому як доказу родинних звʼязків немає 😀
-
@OstapBosak
-
Підкажіть імміграційного консультанта україномовного або русско
12 Jan 2024, 17:45
9056/462065
3 minutes ago