PR CUAET
-
Цікаво виходить, тільки взнала про їх програму, спробувала найти історію чому так вийшло, але не змогла, дякую за відповіді
-
Чи можна їм на емей відправити документи
-
А як що ,би моя мама в Україні подала?
-
А ви порівнювали крайм рейт детройту з віндзором?)
-
Ну вы сравнили! Это два не сравнимых города. А Нью-Йорк с Торонто не пробовали сравнить?
-
Чи хто відкривав в милуному році рахунок FHBA -first home buy account. При оформленні декларації на податки вони повинні повернути кошти з цієї суми яку раніше сплатили як податки, куди вони її повернуть? Може хто знає
-
Це пузир який підтримується урядом, тому йому не дозволять здутися.
-
Детройт з віндзором порівняйте на нумбео. В 4 раза Канада дорожча. Відстань між містами - річку переплисти
-
По-моему deadline is March 21, 2024. Не знаю если КУАЕТ подлежит ему , но вообще рекомендуют
-
Ох так це вони полюбляють спочатку дати , а потім повертай))) Ось тільки в Квебек повертала після переїзду в іншу провінцію
-
Добрий вечір) Підкажіть будь ласка Має ж бути так, що у довідці про несудимість немає строку дії, до моменту поки ти не вʼїдеш на територію країни походження цієї довідки Питання: чи було у когось таке що довідку про несудимість з поліції видали, а на ній написано строк дії 90 днів? (В нашому випадку це Перу) Ну 😐 таке 100% ми не збираємось туди їхати найближчими роками, але типу тре буде цю довідку замовляти безпосередньо під дату подачі заявки?
-
Може, пов'язано з цим? 🤷🏼♀️
-
Я також казала, що в США зп вища, і мої співробітники відкрити Гугл і показали, що я помиляюсь. Принаймні, по Альберті (я не кажу про окремі міста, або дуже специфічні роботи)
-
Скиньте лінк де ловити слоти будь ласка
-
America`s poorest city
-
400к на кады, та же цена
-
Привіт,чи хтось ловив останнім часом слоти в Торонто?чи хтось знає яка ситуація в Оттаві щ слотами чи там можливо жива черга?
-
Вот например недалеко от Детройта домик
-
Починайте зараз. Або можна продовжити в живій черзі за 2 місяця. Начебто так
-
Дякую. З нею зв'язок тільки через пошту?
12 Jan 2024, 17:45
90651/466058
less than a minute ago