PR CUAET
-
За яким часом? Бо не можу знайти P.s. Знайшов. За часом Торонто 14-29
-
15 ноября, в январе пришло письмо с просьбой оплатить биометрию, и больше ничего. Где проходить и направления не присылали
-
Ви супроводжуючий лист надавали? З документами додатковими
-
15 лютого подала на продовження перміту.
-
Нещодавно подача була? Гайденс ІРСС лиш нещодавно розмістили Ви супроводжуючий лист надавали?
-
20 днів
-
Я думаю тут трохи наплутали, спробую пояснити які є рессурси: 1. IRCC login - це ваш кабінет де ваші Express Entry заявки, на подовження WP заявки і т.д. Якщо бачите статус Final Decision - навіть якщо In Progress преписка, у вас все добре , чекайте емейлу, який називається Portal 1 - це просто емейл на який треба відповісти, деталі як в PDF 2. IRCC application tracker, показує деталізований прогрес вашої заявки інформація тут оновлюється найшвидше - тут можна подивитися просто деталі роботи по вашій заявці. 3. Permanent Residence Portal - коли ви отримаєте другий емейл (назва Portal2) в ньому буде тимчасовий код для логіну в ньому там треба вказати адресу доставки PR карти і завантажити фото - там же потім зявиться COPR, який треба роздрукувати і підписати - з цього моменту ви офіційно постійний резидент канади.
-
Без супроводжуючого листа.
-
Во сколько был слот в Оттаве?
-
Вибачте, не дочитала)