PR CUAET
-
Це питання дуже риторичне. Тому що Ви в анкеті все одно заповнюєте. Офіцер сам приме рішення дивитись додані документи чи ні. Тому я вважаю, субективна думка, що зайвими не будуть ))))
-
Подскажите, насколько критичны неточности в информации об опыте работы в Украине, когда подавал на визу? Именно в коректном названии должностей. Потому что помню они там выбирались из списка и выбора было не очень. У меня должность была ведущий специалист. Там такого не было.
-
Добрий вечір.Підкажіть будь ласка,для дитини(12 років)треба створювати GCkey її власний або можна через мій аккаунт?
-
ну ви запитуєте у дівчини, яка пише, що подає "прошу допомоги розібратися з питанням щодо заповнення (IMM5257) Application for Visitor Visa(Temporary Resident Visa) Made Outside of Canada". І це різні речі. Якщо ви подаєтесь з середини Канади, то у вас вже є діючий воркперміт , і на його срок вам потрібна і віза? Тоді це - worker
-
Напевно в Саскачевані , свій підхід до цього. Так як в Едмонтоні , такого немає 🤷♂️ Теж конгрес Українців
-
По цій програмі важливим є тільки родинний зв'язок. Крапка. Документи про освіти, трудові надбання, всілякі дипломи, ліцензії, сертифікати і т.д. - зайва інформація, яка забирає час офіцера. Це як на екзамені: відповідай по питанню, не лий воду, бо ризикуєш нарватись на додаткові питання, які і створять тобі проблеми. Як запросить офіцер - звичайно варто надати потрібний документ. А поки не питають - нащо лити воду?
-
-
Тут ніби то написано що тільки за 10 останніх років. Чи я неправильно зрозуміла?
-
Напевно щось не те 🤷♂️
-
А если не было этого ПИНа. Просто выдали на руки пластиковый ВНЖ? Если отправлять им запрос на новый ПИН,они просто автоматом отправят на почту(в ящик) по адресу указанному в ВНЖ😏,нууу как бы я там уже год как почти не живу🤪 и не пойми кому оно прийдет... Кто знает что делать? Может есть другие варианты?..