PR CUAET
-
Шановні одногрупники. Ціни на нерухомість в Детройті, Барселоні, Конолулу цікава тема для Флуду. Моргіч це про купівлю нерухомості в Канаді. Давайте разом зробимо чат корисним, а не як Детройт
-
Але краще спитати в консультанта)
-
Наприклад якщо міняється робота то потрібно інформувати на порталі про зміни, і логічно що якщо трапились зміни і в цьому то також треба проінформувати спочатку в на порталі Альберти.
-
Ви окремо будете заповнювати за чоловіка, і окремо за вас
-
Дуже дякую , як раз його і відкрила . Підкажіть будь ласка , там можна обʼєднати мій employee та чоловіка self employed разом ?
-
Я маю на увазі , що чи мені що б йому зробити паспорт потрібно фізично їхати в посольство ?
-
ребенку - нет
-
Через спеціальні програми подається. Я використовую TurboTax
-
Да. Поэтому и существуют слоты на детей.
-
А якщо людина старша за 55, не потрібно здавати англійську?
-
Можете в розділі Біометрія почитати, там саме обговорювали строки. Зазвичай від тижня до трьох місяців, як я бачу
-
Далі воно саме запропонує як краще, хто має бути основний аплікант, а хто депендант
-
тількі офлайн. У нас було онлайн, дозатребовалі офлайн
-
А вы случайно не знаете, если я заказывала паспорт в Торонто, есть ли возможность прислать его для выдачи в Оттаву , чтобы специально за ним не ездить в Торонто? Или только где заказывали, там и выдают?
-
Добрый вечер подскажите пожалуйста,работает ли справка с Дии?для пр о несудимости Или только с консульства?