PR CUAET
-
Я ничему не удивлюсь, если сейчас наши засыпят их заявками и они примут меры. А судя по всему, то там ажиотаж начался на эту программу
-
Понял Ну гов.юа то же самое что с Дии
-
Мы брали витяг с сайта МВС. Нам было достаточно сертифицированного канадского перевода, вопросов не возникло. Подавались в феврале 2023. Сейчас в чатах разные мнения по этому вопросу.
-
Телефонуйте, доки не з'єднають. Можливо, ще й кілька разів доведеться телефонувати. У людей, що мали цю проблему, іноді дуже довго часу зайняло виправити. Також подавайтеся йому на ворк перміт онлайн.
-
Спасибо
-
Є також безкоштовні "клініки" длялюднй з низьким доходом. Погугліть free tax clinics біля вас
-
Якщо дах тільки на гаражі, і гараж окремий, то не дуже важливо повинно бути. Дім я б не чіпала. Бо якщо ті українці щось не так чи аби як зробили, а воно не дай Боже, після продажу відкриється, то думаю, нові власники зможуть ВАС засудити, як захочуть. Навіть якщо трошки десь протікати буде це може бути mold, дерево прогніє , чи не так?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/transparency/access-information-privacy/requests-information-act.html
-
Краще не треба))) потерпіть трохи)))
-
Реклама делает свое дело , плюс закрыли программу в Альберте закрыли, на которую многие расчитывали
-
Я тоже брала с Дии, и ее переводил адвокат.
-
Подавався 16го листопада. 28го січня-AOR+запит на біометрію.5го лютого здав біометрію. Чекаю.
-
Скажите пожалуйста, вы всегда по новой проходите авторизацию, когда чекаете слоты?
-
Ждем уже 3 мес для родителей 😓
-
Дякую
-
Всім добрий вечір! Слоти в Едмонтоні о 17 чи 18 мають випадати?
-
Подошло?
-
в історію поїздок потрібно вказувати саму поїздку в Канаду в якій я фактично зараз перебуваю?
-
доброго дня, я подавсь на подовження WP вказавши шо чекаю на новий паспорт і ось його отримав. підкажіть як через кризис форму додати копію нового паспорту?
-
globalnews.ca/news/10317482/homebuyers-face-decade-long-saving-timelines-report/?lid=lemtk743hok4
12 Jan 2024, 17:45
90843/450601
29 minutes ago