PR CUAET
-
Телефонуйте, доки не з'єднають. Можливо, ще й кілька разів доведеться телефонувати. У людей, що мали цю проблему, іноді дуже довго часу зайняло виправити. Також подавайтеся йому на ворк перміт онлайн.
-
Спасибо
-
Є також безкоштовні "клініки" длялюднй з низьким доходом. Погугліть free tax clinics біля вас
-
Якщо дах тільки на гаражі, і гараж окремий, то не дуже важливо повинно бути. Дім я б не чіпала. Бо якщо ті українці щось не так чи аби як зробили, а воно не дай Боже, після продажу відкриється, то думаю, нові власники зможуть ВАС засудити, як захочуть. Навіть якщо трошки десь протікати буде це може бути mold, дерево прогніє , чи не так?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/transparency/access-information-privacy/requests-information-act.html
-
Краще не треба))) потерпіть трохи)))
-
Реклама делает свое дело , плюс закрыли программу в Альберте закрыли, на которую многие расчитывали
-
Я тоже брала с Дии, и ее переводил адвокат.
-
Подавався 16го листопада. 28го січня-AOR+запит на біометрію.5го лютого здав біометрію. Чекаю.
-
Скажите пожалуйста, вы всегда по новой проходите авторизацию, когда чекаете слоты?
-
Ждем уже 3 мес для родителей 😓
-
Дякую
-
Всім добрий вечір! Слоти в Едмонтоні о 17 чи 18 мають випадати?
-
Подошло?
-
в історію поїздок потрібно вказувати саму поїздку в Канаду в якій я фактично зараз перебуваю?
-
доброго дня, я подавсь на подовження WP вказавши шо чекаю на новий паспорт і ось його отримав. підкажіть як через кризис форму додати копію нового паспорту?
-
globalnews.ca/news/10317482/homebuyers-face-decade-long-saving-timelines-report/?lid=lemtk743hok4
-
www.ucc.ca/expert-insights/
-
Всім добрий вечір ! Розсудить будь ласка , теж подаємося на зняття обмежень - або продовження вп. Але ми здавали мед комісію більше року назад, коли приїхали , тобто на питання про мед екзамен за 12 місяців - пишемо No. То понятно, але на наступні питання про роботу в сферах де ці обмеження потрібні зняти ми працювати не будемо. Чи важливо нам вписати туди Yes ? Чи є якись сенс подаватися на зняття обмежень , якщо не плануєш працювати в подібних сфера ? Чи краще вказати , типу планую і додати мед екзамен який здавали більше 12 місяців назад.
-
Вітаю. Подільться будь ласка інформацією, може у когось була схожа ситуація, у моїх батьків закінчується термін дії WP який був виданий на 2 роки, за цей час вони не працювали. Тепер хочемо подати на новий WP але не впевнені чи його видадуть через те що батьки не працювали. Може комусь щось відомо про такі випадки?
12 Jan 2024, 17:45
90846/474652
6 days ago