PR CUAET
-
За яку за працювати / ні - ваше рішення. Роботи тіп 0-3 здебільшого не 20баксів /година. Проте, якщо ви знайшли саме таку - ок- це НЕ значить що всі вони з такою бенчмарк. Це висококваліфіковані роботи і, умовний project manager чи data scientist заробляє від 48/година Паспорт ви одразу не отримаєте, для початку треба ПР, потім кілька років - здати знов мову & екзамени - можна на громадянство.
-
Лише якщо дитині 18+ років Можете хоч 20 народити і чекати 18 років. І бажано не збирайте чутки що і де ви чули, а читайте офіційні джерела
-
Ну може пані рахує по логіці 10*15= 150😅 Зара прохідний 534 мінімум От і калькулюйте
-
Після n-надцяти дітей я ставлю під питання статус «виживання» в принципі 😆
-
в Канаду в цілому є сенс їхати якщо людина готова пахати, для роботи skilled worker. Мені за ноутом комфортно працювати, а Канада ментально комфортна. Але не впевнена, що є сенс на піар в такому разі
-
Я себе «обрубком» не назву ліпше😅 Але суть вловила Уряд ліпше знає, певно. Стратегія «приїдь - народи - громадянство» для Канади не дуже цікава, без того «туризм вагітних» процвітає А з умовою надання громадянства батькам тут взагалі вакханалія буде Імхо
-
Alex подскажите пожалуйста как подвязать заявку в IRCC secure account?
-
Питания, У меня жена поменяла загран паспорт Украинский и в нем свою фамилию. Теперь ворк пермит у неё на старую фамилию. Что теперь делать куда обращятся чтобы изменить данные в WP ? Кто знает подскажите
-
При умові що фріланс оплачуваний і це можна довести: години & проплата Але в цілому - так - ще й без мови і бажання її вчити, в принципі.