PR CUAET
-
И даже не это главное, позиция Украины не очень важна, а вот то, что если украинцы не вернутся то воевать против России придется уже западу
-
Там есть политический момент
-
Вже видають. Читайте оф сайт. Там новлення дописане що видадуть за умови надання доказів про продовження старого/виготовлення нового.
-
На сайті ірсс є інструкція по заповненню. І там на питання "чи здавали медицину ...12 міс" потрібно відповідати "так". Навіть якщо більше пройшло. В них же насайті пишеться що медицина валідна здається до жовтня. Точно не пам'ятаю.
-
Tax подадите и так начислят
-
Починаючи з місцевої освіти
-
Как поменяли фамилию в загранпаспорт без замены внутреннего?
-
Всем привет, когда я открываю без ограничений ворк пермит или продлеваю его, то мне нельзя выезжать из Канады?
-
Цікаво, чи буде він з куает
-
Привіт Ситуація наступна, 2 місяці назад подались на новий паспорт, через місяць пише що він готовий. Замовили одразу DHL і вже місяць він все одно так і лежить в Україні Підскажіть будь ласка, що робити в такій ситуації? Якщо піти у консульство, вони зможуть хоча б першу сторінку паспорта надати? Або просто пришвидшити процес передачі паспорту до DHL? Чи як зазвичай, шансів 0?
-
Здається ні
-
и кстати еще один момент/ приподаче я загрузил не тот документ/ как его перезагрузить? через кризис форму обращатся?
-
Правда, вам надо успеть продлить его до 31 марта
-
Ні бо я подавала зі старим паспортом.
-
Ви можете вказати також просто адресу готелю чи друзів
-
Да можно но после получения AOR и письмо на биометрию
-
Де ви таке вичитали? Що це обов'язковий пункт?
-
Відправили, але одну заяву а не дві Мабуть краще особисто все ж сходимо, дякую за вашу відповідь
-
Пишите консулу, скорее всего она пропустила эту информацию, там для того что бы они выслали на консульство нужно 2 заявления писать и отправлять консулу, и чек об оплате
-
Со старым паспортом вы наверное подавались на новый
12 Jan 2024, 17:45
90941/429540
6 minutes ago