PR CUAET
-
Це означає, що банк не зобов'язаний підготувати Т5. Тут немає жодного слова, що отримувач не має їх декларувати
-
Дякую
-
Всем доброе утро 😊 Подскажите пожалуйста.Получили справку о несудимости с Чехии,и она соответственно на чешском🙈... Я так понимаю,что при подаче на ПР её надо переводить?
-
Да, вы правы
-
Добрый день. Можно ли подаваться по Atlantic program парикмахерам или шансы невелики?
-
Так.
-
Я також зробив переклад в «бест», але ще не подавав. Скажіть, будь ласка, Ви щось додатково від них просили, бо на печатці немає номеру сертифікату, як у деяких інших агентств?
-
Привіт мої знайомі оформили грошову допомогу від Канади дві неділі назад та не отримали виплату тож хто знає чи це нормально чи потрібно кудись звонити щоб дізнатись
-
Когда переезжали в дом, просто позвонили в страховую где застрахована машина и добавили страховку на дом. Никто тот дом в глаза не видел из страховой, что и кем там сделано. Через месяц во время шторма развалилась ливневка по всей высоте. Я её сама собрала😁, страховая не в курсе если что) А у соседей тот же шторм уронил сосну на дом. Крыша, часть фасада. Страховая все закрыла и вряд-ли интересовалась кто это строил.
-
30.11 чекаємо
-
Підкажіть, будь ласка, чи підходить для федерального рівня переклад зроблений через канадський місцевий імміграційний сервісний центр? Переклад зроблений з афідативом. Чи є там якісь особливості що переклад буде не підходити? Дякую
-
В мене та сама ситуація, вам прийде лист з інструкцією для тих хто в країні
-
А какая провинция?
-
Фінансова компанія, з якою я працюю, набирає онлайн-помічників на неповний та повний робочий день для негайного працевлаштування ПРИМІТКА: це віддалена робота, яку можна виконувати віддалено з будь-якого місця, будь ласка, мені потрібна лише кілька зацікавлених осіб!!! - Зарплата 700 доларів на тиждень - Строго віртуальний помічник - Звертайтесь, лише якщо ви зацікавлені - Робота не на основі комісій - Тільки понеділок-п'ятниця - Субота та неділя гнучкий графік роботи Досвід не потрібен, починайте якнайшвидше!!!
-
Вони на звороті перекладу пишуть міні-афідавіт завірений нотаріусом. Я також повноцінний афідавіт робила у них, двома мовами, на гербовому папері
-
Доброе утро. Загранпаспорта доставляются с Украины дипломатической почтой один раз в 3-4 месяца. Вам ничего не остаётся, как только терпеливо ждать.
-
Ні, в мене на звороті афідавіт - клятва перекладача хто він є такий і що все правильно переклав. Завірений нотаріально. Плюс ще справжній афідавіт на окремому папері, гербовому (але оце вже необовʼязково, підстраховкв).
-
В банку нам сказали що адреса готелю не підійде, ані друзі ані знайомих тут немає, тому і шукаємо варіанти. Дякую що відгукнулися
-
вже прийщов та вже відправили паспорти на вклейку. А що далі буде? ) ТОбто як робина отримає паспорти то можуть їхати? В їхньому випадку вони на кордоні отрумують каптка ПР?
-
Щось таке і у вас?
12 Jan 2024, 17:45
90986/426734
4 minutes ago