PR CUAET
-
В будь-якому
-
Хм, ну можна ж не вгадати? Теоретично досвід роботи за кордоном можете зрізати, освіту і англ партнера не вказувати, тест інший дати ;) але можна не вгадати і не попасти. Але не знаю, чи є це місінтерпретація чи ні
-
Так :( вірно розумієте . Онтаріо воно таке
-
И мне не ответили, 2 письма уже отправила😏
-
Привіт, а можна у вас запитати як ви змогли одружитись тут в Канаді? Треба особисто до консула їхати, бо я не змогла знайти такої послуги на Оттаву і Торонто, можете мені в особисті будь ласка написати, дуже цікавить це питання. Я писала 2чі на пошту - не відповідають 😔
-
Ещё раз уточнил в банке. Банки работают по накопительной, если за год не набралось 50 долларов то банк учтет ту сумму и впишет ее на следующий год. То есть, не смотря на то, что на сайте CRA написано что нужно декларировать суммы меньше 50 долларов логически это не так. Декларировать лучше только, что можно подтвердить документально и если вы не получили T5 то и CRA не получит инфо об этих суммах, а получит через год, два и т.д. когда накопится 50. То есть суммы, которые меньше 50 не обязательно декларировать
-
Номер аплікації не має починатись з V. У нас з Е також, ноутси замовили нормально )
-
Яб добавив , жили вони довго і щасливо , і померли в один день.
-
Раптом якщо цікаво, можна прочитати platform-of-ukraine.online/jaki-profesii-najbilshe-potribni-v-kanadi-v-2024-roci-perelik/
-
Написала вам в личные