PR CUAET
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, разом з АОР надіслали дозапит, заново заповнити форму IMM 5669 Background/ Declaration і заново підписати. Якщо Ч заповнюю її електронно на комп’ютері то мій підпис буде просто ім’я та прізвище вірно? Чи треба роздрукувати і підписати від руки?
-
Кому надо Слот на изменение паспорта старше 16, в Оттаве на 15 марта, могу отдать, я не поеду…
-
Дякую
-
Ой, тоді це не наші дівчата/жіночки на канадські паспорти ведуться, естафета помаленьку переходить чоловікам 😂
-
Ну не за паспорт же
-
Роздрукувати і підписати
-
Є такі
-
Можно написати заяву від мого імені, що я передаю іншій людині свій запис
-
Хто стикався з такою ситуацією - мій брат із дружиною та дітьми подався по Cuaet. Усім вклеїли нормальну багаторазову візу і одноразову йому на пів року і пів року вже закінчилися. Усі подавалися разом та паспорти відправляли разом. Можливо помилились у посольстві? Ще таке питання якщо його дружина приїде та отримає WP може він потім просто окремо подати та отримати visa аnd wp?
-
Подаватися в той місяць, коли буде 18 міс. Можна податися раніше, дитину додадуть до екаунту, але на 19 міс все одно треба подаватися
-
Остап казав що всі, я не була на федеральному рівні провінційної програми, томк знаю тільки з його слів
-
Так