PR CUAET
-
Я ось переживаю що депорт зловлю якщо до цього дойде
-
У меня было: Первый раз: Потлак и второе забыла Второй раз: Собака в кемпинг на поводке всегда или все же с ограничениями Я будущий студент, который просрочил подачу заявки на вступление в вуз на 2 дня ... все два раза я писала на 6...при этом я не учила английский хорошо, и про переезд из Украины не задумывалась...но почитать все же стоит перед сдачей Для меня оказался сложным это reading...
-
Довірився людині заплатив гроші а побачив що там вписали тільки тут в Канаді
-
Там впринципі все вписано погано крім паспортних даних
-
Може і виникнуть, залежить від типу даних
-
У мене в куает взагалі всі дані вписано невірно чи не виникне у мене проблем при подачі на по ?
-
Тому що , зі слів людей, їм почали приходити запити на довідки саме з консульства. Добре було б подивитись на ті листи, бо мені здається, що там просто хотіли новішу довідку і додатково розказували як її взяти. Для Канади наші довідки з Дії - то якась сіра зона. Для інших країн бувають прямо прописані норми типу онлайн-довідка так, або ні
-
Дякую. У вас був pr support?
-
Оформлення документів адвокатом тиждень, далі залежно від типу лміа, якщо pr support то до 60 днів, здається він найдовше процеситься. Мій певно три дні робився
-
Це фамілія?
-
Скажіть, будь ласка, чому в 2022 році хто подавався на ПР з номінаціями від провінцій подавали витяг з сайту МВС + переклад канад перекладача і ПР отримали (3 мої знайомі сімʼї) а в 2023 році всі стали надсилати ці витяги у консульство? Через що такі зміни?