PR CUAET
-
Там впринципі все вписано погано крім паспортних даних
-
Може і виникнуть, залежить від типу даних
-
У мене в куает взагалі всі дані вписано невірно чи не виникне у мене проблем при подачі на по ?
-
Тому що , зі слів людей, їм почали приходити запити на довідки саме з консульства. Добре було б подивитись на ті листи, бо мені здається, що там просто хотіли новішу довідку і додатково розказували як її взяти. Для Канади наші довідки з Дії - то якась сіра зона. Для інших країн бувають прямо прописані норми типу онлайн-довідка так, або ні
-
Дякую. У вас був pr support?
-
Оформлення документів адвокатом тиждень, далі залежно від типу лміа, якщо pr support то до 60 днів, здається він найдовше процеситься. Мій певно три дні робився
-
Це фамілія?
-
Скажіть, будь ласка, чому в 2022 році хто подавався на ПР з номінаціями від провінцій подавали витяг з сайту МВС + переклад канад перекладача і ПР отримали (3 мої знайомі сімʼї) а в 2023 році всі стали надсилати ці витяги у консульство? Через що такі зміни?
-
По цій програмі диплома немає в списку документів, так же як і екзамену з мови. Немає сенсу додавати 🤷🏻♀️
-
Может быть и наоборот. Например человек отработал год на одного работодателя, получил опыт работы и reference letter. Потом поменял работодателя в рамках того же NOC и получил Job offer уже от него и подался на провинцию. Главное чтоб было трудоустройство до получения ПР в общем)