PR CUAET
-
Вам повернула Вашу заявку, бо вона була не повна, це не дозапрос документа. Шукайте на сайті ircc , що робити, коли Вам повернули заявку, там вказано, що Вам потрібно перепродати заявку, приклавши цього документа заповненого та підписаного від руки, і зісканованого, також там вказано, що необхідно прикласти цього листа, що Вам надіслали. Але це не до запит, це повернення заявки. Також там вказано на сайті, що чек про оплату до нової заявки можна додати той же самий
-
Я про те, що тут майже всі працюють по перманент джоб оферу, але в ньому повинно ж бути написано наче написано, що вони готові вас тримати поки не отримаєте пр +рік.. Ви в ее писали, що у вас є джоб офер прям?
-
Я теж
-
🤦♀️
-
Торонто
-
Яке місто?
-
Яке місто?
-
На завтра
-
Завтра. 10.40
-
Я раньше тоже так сидела, а сейчас уже устала. И я на работе, просто хорошо что работа за компом в основном
-
youtu.be/qWEQNiKfjkI?si=LjaMr2tG3Wf0zo1w
-
Не було у мене LMIA, перед прильотом в Канаду відправляв десятками своє резюме по різним компаніям, було 5-6 різних інтервʼю, після цього мені сподобалась одна компанія і їм теж вони і прислали мені джоб офер і все я прилетів, відробив 9 місяців, подався і благополучно отримав номінацію
-
Зачем было брать его ?
-
А яку анкету подавати, щоб залишити дитячий паспорт з візою? Дякую!
-
Я не через експрес ентрі подавався
-
Express entry
-
Що таке ЕЕ?