PR CUAET
-
Я досі намагаюся зрозуміти: ЯК ВІДРІЗНИТИ ШАХРАЇВ ВІД СПРАВЖНЬОГО КОНСУЛЬСЬВА. Поки не розумію. Давай спробую конкретні питання. За якою адресою перший скріншот? https... На який мейл писали? : [email protected] [email protected] Де знайшли реквізити для сплати? Чи повідомили Вам у консульстві правильну адресу? Додаткова плутанина в мене ще через те, що на другому скріншоті у Вас видно адресу [email protected] Якщо я йду строго від офіційного сайту mfa.gov.ua й йду таким чином: * "бутерброд меню" зліва нагорі * меню "Консульські питання" * меню "Громадянам України" * на сторінці обираю "Паспортні дії" * далі обираю "Оформлення закордонного паспорта" * далі обираю "Особам старше 16 років" * в кінці сторінки у теесті переходжу за посиланням "на вебсторінці тієї дипломатичної установи, до якій має намір звертатися..." * у списку переходжу через лінк Канади * прогортую трішки донизу й бачу "Генеральне консульство України в Торонто (Канада) +" * тицаю в "плюс" Й тадам, воно розгортається, й показує той самий email: [email protected] Тому я хочу знати: а який правильний мейл, правильні контакти? Куди мені писати?
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, живемо у МедисонХат, дитину направили в Калгарі у госпіталь, їздили туди декілька разів на обстеження та потім на операцію (дитина отримала поранення під час обстрілів у Маріуполі, робили 4 операції в Україні та одну в Калгарі. Наразі дитина має укр.інвалідність). Хотіли попросити в лікаря в Калгарі history of visits для income-tax. Лікар не розуміє що ми хочемо. Бо маємо дуже пагану англійську. Може хтось зтикався та може дати зразок як це виглядає. Будь ласка порадьте у приватні. Дуже дякую наперед.
-
І Ми вже втретє зробили, і тепер хвилюємось чи не записується тепер цей запит новим числом і навпаки відтягує процес
-
Так і є, були безкоштовними. Але, мені порадили все таки взяти цього листа. Бо можливо щось компенсують на паливо, я не знаю напевне, може це для когось копійки, але для тих хто вибрався з пекла без нічого кожний долар важливий. І я не знаю чи буде з того якийсь толк. Просто може має такий досвід. Може толку і не буде.
-
Якщо ви платили за процедури чи ліки, то можна клеймити medical expenses. Самі візити нічого не дають
-
З власного досвіду не знаю чи має значення який папір завіряти (мова не про декларацію)але в нотарі паблік заплатили 5 дол,а в комісіонера 30 дол🤷🏻♀️Якщо говорити саме про цю декларацію то підпис і дата повинен бути поставлений при уповноваженій особі тут і думати не потрібно. Ось вам і малий доказ що громадянин,або резидент Канади насправді був присутній на той момент саме в Канаді