PR CUAET
-
А чому ні, cook це teer 3
-
да, только основной аппликант там вписывается
-
Так, це Portal 1 чи Portal 2 посилання? Мене на нього з IRCC данними не пускає ( правда я окремо туди і не реєструвався )
-
И ещё вопрос по этой форме. Я делаю это для своих родителей. Папа как основной апликант. Эта форма же заполняется мной и им? Мать не нужно туда вписывать? Ну или делать вторую форму на неё? Только он подписывает форму как основной апликант?
-
Дякую Докумен на англійській але печатка на українській
-
gc_cae@mfa.gov.ua
-
Так, сюди зайшов, але це сторінка де пергочергово робилась заявка перша ще до конекта кейсу с IRCC. Потєрялась я ..
-
Скажіть будь ласка, яка точна електронна адреса в Едмонтоні.
-
Так, воно. Чи ви так заповнювали (якщо з дому працюєте)? Чи воно того не варте?
-
Профіль EE можете створити та обирати там Альберту, проте ніхто не гарантує що Вас Альберта запросить податись на номінацію, навіть якщо у Вас буде 300 балів та потрібний їм нок. Але профіль EE їсти не просить, може і по іншим програмам щось зміниться.. тому можете пробувати
-
Підкажіть може у когось була ситуація, при подачі на продовження WP і SP для дитини, дитина навчається у High School. Чи потрібно робити дитині окремий аккаунт і подавати окремо аплікацію чи можливо це можна зробити з акаунту батьків?
-
А вот оттава молчит
-
Мне отвечают всегда
-
ukrconstoronto@gmail.com
-
Ви маєте на увазі списувати витрати, працюючи вдома як в офісі? Там для такого якась форма є 2200 вроді
-
А у вас контракт на роботі remote також чи ні? І за remote work же повернення має бути, а не доплата? Тобто якщо не вказав то твій loss і все.
-
Якщо тільки ЕЕ не через провінцію то можна
-
Профіль ЕЕ можно створити, а в разі чого подаватись на інші програми, наприклад провінційні?
-
Підкажіть по формі imm5669: personal history. Якщо працював віддалено, то в полі City and Country вказувати адресу компанії чи свою адресу проживання?
-
Я додавала. Не хочу проблем із CRA. До того ж, я зареєструвала Payoneer та Wise аккаунти за своєю канадійського адресою
12 Jan 2024, 17:45
91483/433137
3 minutes ago