PR CUAET
-
Це якщо вже провінція запросила податись, і Ви подали аплікацію по Alberta EE відповідно. А якщо просто профіль EE в федеральному пулі і провінція ще не присилала NOI, то можна спокійно подаватись на провінційну
-
Це Портал 2. І так, ви там робили свою першу заявку. Все вірно. Всі так бачать. Коли ви отримуєте запрошення туди зайти то у вас з'явиться додаткова вкладка. Прийшовши по ці вкладки вам потрібно бути додати свою адресу та фотографію на всіх аплікантів. Ось коли приходить лист із порталом 2 автоматично з'являється там нова вкладка. Зараз ви її ще не бачите бо ви не отримали листа з порталом 2.
-
Отож, там копійки, я тому минулого року не подавала це, хоча працюю тільки з дому, full time. Цього року ось вагаюсь чи може заповнити все ж)
-
Alberta EE входить у стріми Альбрти
-
Все считается. Я не подавала еще, но подавать буду обязательно. У меня тоже full remote. И тоже контракт, а не permanent. Возврат за удаленку копейки, но почему бы и нет.
-
Ця група- це французька з нуля ? Чи підготовка до екзамену?
-
Можна мати профіль EE та в разі eligibility подаватись на провінційну одночасно. Це тільки на провінційному рівні не можна дві аплікації активні одночасно мати (принаймі в Альберті так)
-
Наприклад aos чи hospitality чи майбутня RNIP?
-
Ну значит просто вписать основного апликанта и все
-
А блин точно )))
-
До вашого питання
-
Зрозуміло, для фріланса має сенс точно
-
Це ви до чого?
-
Ну і то правда) тим паче в сімʼї два ремоут працівника, он як ми про трафік і екологію дбаємо)) Сподіваюсь не попадем тільки на аудит, бо тоді треба висилати докази eligibility, а там і площа робочого спейсу, і що сам за електроенергію сплачував і тд
-
Але це в мене додатковий підробіток (ремоут). Тут же, в Едмонтоні, я ще працюю офіційно в магазині фулл-тайм.
-
Ну і часу між Portal 1 та Portal2 у кого скільки займало? Офіс Монтреаль 😍 П.С. У мене раніше знайомий «поперед мене» йшов і було зрозуміло, а тут все перевернулось … тепер цікаво 🤔
-
Нема контрактів на фріланс роботу. В мене теж там мало - за весь рік десь близько 7 тис усього. Але я не хочу ніяких проблем із CRA
-
Вітаю з Portal 1. Довго чекали від моменту коли медицина та біометрія були зараховані? І чи були дозапити?Дякую
-
Заполняйте однозначно. Копейка к копейке, и будет вам новый парфюм в подарок от cra. Или кроссовки 😂
-
Після відправлення відповіді на лист Portal1 - отримували якісь підтвердження від них що вони його отримали чи типу того як портал присилає коли документи довантажуєш? Чи так - відправив і в топку?
12 Jan 2024, 17:45
91510/462957
4 minutes ago