PR CUAET
-
Ну і часу між Portal 1 та Portal2 у кого скільки займало? Офіс Монтреаль 😍 П.С. У мене раніше знайомий «поперед мене» йшов і було зрозуміло, а тут все перевернулось … тепер цікаво 🤔
-
Нема контрактів на фріланс роботу. В мене теж там мало - за весь рік десь близько 7 тис усього. Але я не хочу ніяких проблем із CRA
-
Вітаю з Portal 1. Довго чекали від моменту коли медицина та біометрія були зараховані? І чи були дозапити?Дякую
-
Заполняйте однозначно. Копейка к копейке, и будет вам новый парфюм в подарок от cra. Или кроссовки 😂
-
Після відправлення відповіді на лист Portal1 - отримували якісь підтвердження від них що вони його отримали чи типу того як портал присилає коли документи довантажуєш? Чи так - відправив і в топку?
-
Так, я про це і писала вище
-
Звичайне резюме про мій робочий досвід, кваліфікацію та історію навчання
-
А, ну нормально ;) тоді трохи видихаємо і йдемо жарити мʼясо. Так само лист на пошту прийде? Це виходить до отримання пластику тепер з країни ні ні?
-
Дякую, спробую)
-
а що за резюме?
-
1,5 месяца 😅
-
Дякую) Медецина - 22 січня (зараховано минулу здачу) Здав біометрію - 1 лютого Отримав дозапит на резюме та Background (IMM 5669) - 22 лютого Відправив документи - 3 березня Biometric, Background completed; Final Decision, Portal 1 - 6 березня
-
T2200 форма, але там мало що можна списати, ну хоч інтернет умовно
-
це найбільш безпечний варіант. В мене офіс є, але в Монреалі, а я в Торонто, тож думаю це теж рахується як забовʼязання працювати з дому) бо 5 годин комʼюту в одну сторону то занадто 😂
-
Хто був в Оттаві та замовляв новий закордонний паспорт, напишіть, будь ласка, точну адресу, де саме Ви подавали документи, бо бачила вище тут надсилали якісь адреси, та вже заплуталася в них. Дякую.
-
Без обґрунтування цього пункту люди отримують одобрення, це щоб ви знали. Бо вони не наголошують на свої слабкі місця, а навпаки , підкреслюють свої сильні сторони👌👌👌
-
Меня это тоже только ждёт, но у меня конкретно контракт, в котором черным по белому указало, что у меня full remote position. Даже если будет аудит - то есть чем крыть 🙃
-
«Жарте мʼясо і дружину і не пхайтесь на чужину»> - офіційний статус емігранта між Portal1 та картою в кармані.
-
Вони не для того ставку піднімали щоб відразу опускать. Опустять коли нова криза якась буде. Для підготовки до кризи цю ставку і піднімали мабуть
-
Ееспрес ентрі ніякої роді у вашій номінації не грає. Роботодавця можна змінювати так, щоб нок залишився тим самим, але треба повідомити про зміну офіцера. Альберта зазвичай дозволяє
12 Jan 2024, 17:45
91525/466266
about a minute ago