PR CUAET
-
А по якій програмі ви йдете? Я також подавалась на номінацію, але аккаунт для ЕЕ не потрібен був, бо створювала аккаунт на нонЕЕ сайті.
-
Нотаріально засвідчений переклад довідки про відсутність судимості www.translationagency.ca/police-certificate_ukr
-
Подякував
-
Permanent Residence for Ukrainian Nationals with Family Members in Canada \ Ukraine Family Reunification Step-by-Step Instruction With Screenshots www.enteringcanada.ca/pr-ukrainians_eng
-
Тому треба взагалі всім кордони закрити. Особливо дітям, вони мають рости в українському середовищі і з дитинства звикати до того що їхнє основне призначення в житті це приносити користь країні
-
А хто порівнював з Українською? Продати нерухомість в іпотеці перед від’їздом це турботи. Це не машина чи меблі. Саме на цьому акцент
-
Тут 3 документа с точным описанием . Если для ОАС
-
Імміграційна програма Манітоби Покрокова інструкція зі скріншотами www.enteringcanada.ca/mpnp-ukr
-
Доброго дня. Поділіться інформацію будь ласка, чи отримував хтось довідку про несудимість з Америки? Якщо так, напишіть будь ласка як довго ви чекали на відповідь.
-
Плюс - всі ж говорять про користь українців Канаді. А як же користь українців Україні?
-
Доброго вечора. А чи є в чаті люди, хто такі їздив в Україну поки заява по гуманітарній програмі розглядалася в IRCC? Цікавить досвід, бо дуже треба буде поїхати
-
Якщо є сильні сторони, які дозволяють пройти по економічних програмах, то подаватися по H&C просто не має сенсу
-
AOS
-
Ну є різниця між зараз і після війни. Тимчасовий захист коли війна це одне, а зелене світло назавжди - це інше.
-
Не видумуйте. Якщо людина проходить по інших програмах, вона вже не підпадає по умовах H&C.
-
Мені здається, скоро більшість людей з гілки по Альберті вже буде тут)))
-
щодо продажу іпотечної нерухомості , ось наприклад наш лендлорд (в якого ми орендували житло) продав своє кондо яке було в нього в іпотеці за тиждень! І це стосується дуже багатьох обʼєктів , бо на одне житло вишиковується черга з покупців і щоб купити треба ще й перебивати ціну, пропонувати більше ніж виставлено в обʼяві. Як кажуть гарне житло як гарячі пиріжки розлітається . Можете самі це подивитись на сайтах де продається житло, гарні варіанти на продажу стоять декілька днів, тиждень , максимум два тижні , тому це не такі вже і турботи , і по швидкості продажу я б порівняла з машиною запросто .
-
І дуже добре якраз що є ті відкриті кордони
-
В них є і з нуля, і не з нуля. Різні
-
Добрий день. Манітоба .Маю 2 Т4. Дохід за минулий рік сумарно 41тис. Нарахували 2100 податку до сплати , я повинна сплатити. Чи таке реально?
12 Jan 2024, 17:45
91614/467682
3 minutes ago