PR CUAET
-
Цілком. Можливо і на тій і на тій роботі ва ми порахували неоподатковану суму по Т2
-
Не важче машини
-
Привет ребят! У меня вопрос по номинации в провинции Манитоба. У мужа есть предложение от работодателя в Манитобе. Мы пока живем в Альберте. Может ли муж сам получить номинацию? Он работает и имеет там фактический адрес проживания, а мы с детьми остаемся пока в Альберте. Дело в том, что он truck driver и все равно будет только проездом дома. Или на номинацию не только принципал апликант должен жить в провинции а и вся семья?
-
Подруга їздила двічі. Вчора прийшов екопр
-
Напишіть в особисті
-
Вже зараз працює, годину назад не працював
-
Я спочатку отримала стандартну відповідь, через місяць відповіли мені знову і допомогли.
-
Ще не отримала номінацію) просто готуюсь наперед Єдине що, не бачу, які ще документи підготовити для nonEE профілю зараньше
-
Кажется все должны проживать.
-
Доброго дня. АОR отримали 15.02.2024, того ж дня запит на біометрію та додаткові документи. Все зробили наступного ж дня, біометрія також з'явилася в кабінеті. Відтоді рух припинився:(( У когось ще є схожа ситуація? Панікувати чи ще зарано?
-
Вам мала б прийти ссилка, по якій переходите і реєструєте новий аккаунт Але то має бути нонЕЕ аккаунт
-
Ну все залежить від того яке це житло, якщо воно відносно нове , то там нічого ремонтувати не треба, наш лендлорд тільки клінінг зробив , бо все ціле, нічого не ушкоджено і техніка нормальна не стара! Якщо ж старе то тоді звісно можна попасти на ремонти і все що перерахували. Ми в Калгарі , і тут зараз купують житло дуже багато з інших провінцій (з Онтаріо і БК) бо тут дешевше!
-
Є певні години коли потрібно ловити слот, і вони відкривають дати лише на 2 тижні вперед. Я б радила писати якщо у вас не стандартна ситуація, 2 місяці це не показник (вони так кажуть)
-
Вітаю! Можливо комусь потрібен репетитор французької* • з нуля до В2 • досвід роботи репетитором 8 місяців • освіта - Київський національний лінгвістичний університет • ціна - 15$ година