PR CUAET
-
Кажется все должны проживать.
-
Доброго дня. АОR отримали 15.02.2024, того ж дня запит на біометрію та додаткові документи. Все зробили наступного ж дня, біометрія також з'явилася в кабінеті. Відтоді рух припинився:(( У когось ще є схожа ситуація? Панікувати чи ще зарано?
-
Вам мала б прийти ссилка, по якій переходите і реєструєте новий аккаунт Але то має бути нонЕЕ аккаунт
-
Ну все залежить від того яке це житло, якщо воно відносно нове , то там нічого ремонтувати не треба, наш лендлорд тільки клінінг зробив , бо все ціле, нічого не ушкоджено і техніка нормальна не стара! Якщо ж старе то тоді звісно можна попасти на ремонти і все що перерахували. Ми в Калгарі , і тут зараз купують житло дуже багато з інших провінцій (з Онтаріо і БК) бо тут дешевше!
-
Є певні години коли потрібно ловити слот, і вони відкривають дати лише на 2 тижні вперед. Я б радила писати якщо у вас не стандартна ситуація, 2 місяці це не показник (вони так кажуть)
-
Вітаю! Можливо комусь потрібен репетитор французької* • з нуля до В2 • досвід роботи репетитором 8 місяців • освіта - Київський національний лінгвістичний університет • ціна - 15$ година
-
Схоже, що в IQAS зараз теж схоже на слоти в Консульстві. Як не зайду, увесь час - на сьогодні квоти закінчилися, спробуйте завтра о 8:15. Зайшла сьогодні о 8:15, зареєструвалася, а коли почала подавати заявку, то теж - на сьогодні квоти закінчилися, пробуйте завтра 🥴
-
Я думаю, що кожна людина повинна мати вибір вільно обирати де жити, якою мовою спілкуватися, і чим їй займатися. Якщо держава Україна хоче, щоб після війни назад повернулися люди, то вона повинна створювати для цього оптимальні умови, щоб бути конкурентоздатною в порівнянні з іншими державами. Дуже багато людей поїхали з України ще до війни, і зовсім не через можливе вторгнення чи агресивного сусіда. Як то кажуть, "насільно міл нє будєш". А своїми спробами зіпсувати життя своїх громадян закордоном держава лише розпалює до себе ненависть, ну спонукає їх при першій нагоді відмовитись від громадянства. Увесь цей тоталітаризм лише призведе до перетворення України в північну Корею 2.0 або україномовну рашку
-
Я б казала що машину важче :) бо вона в ціні в будь-якому випадку падає
-
Через місяць мені відписав працівник, і знайшов для нас час,
-
Доброго вечора! Я тут новенька, та така рада, що знайшла цей чат 🥳. Дякую всім засновникам та хто ділиться досвідом❣ Перечитала цю бесіду, буду дуже вдячна за поправки, як що я щось невірно зрозуміла. Ми тікі но подалися по гуманітарній програми. За особистими обставинами треба буде їхати влітку в Україну на пару тижнів (три максимум). Хтось пише ,що не можна, хтось, що все окей. Сама офіційних заборон не зустрічала. 1. Але в чаті знайшла підтвердження, що після останнього етапу, яким є отримання екорп, не повернешся в Канаду без п.р. картки або тревел документу. Поки не знаю як підгадати дати літаків, але це не прогнозовано, тож поки до п.2. 2. Потім тут теж побачила та зрозуміла етапи проходження розгляду заяв. Дякую велике! Починаючи від АОR до отримання пластику. І у кожного етапу ми маємо щось надіслати або підтвердити. Та бути на цей час надсилання у Канаді, вірно? 3. Так от питання з п.2. Скільки днів на кожному з ціх етапів дає нам IRCC на відповідь? (Ну тобто вдруг я під час знаходження в Україні щось отримаю, а мені вертатися в Канаду аж через 2тижні, а термін дають тільки тиждень на відповідь та т.ін.) Буду дуже вдячна за інформацію, поради та власний досвід чи знайомих !!!