PR CUAET
-
Та ні, вписан в паспорт. Але у нас складна історія не буду вдаватись сильно в подробиці..Все через те що батько не українець у дитини, тож я впринципі не маю права податись на паспорт без одного документу про громадянство.. який треба тільки в Україні получати. Але ось останнім часом у мене невеличка надія все ж таки потрапити на прийом та вимагати оформити паспорт на основі того шо дитина вписана в мій паспорт (чого не мали взагалі робити теж без тієї довідки але вже вписали🤷🏼♀️)
-
Я робили новий кабінет
-
Летіли по SJTD?
-
Ні, я народила на початку війни ще в Україні
-
прикро, що ця функція в моїй збірці відсутня 🤣🤣🤣
-
У вас немає канадського для дитини ?
-
Ну ми теж «не можемо», але варіантів небагато тож сподіваємось якось назбирати на квитки до осені
-
я ось минулого тижня там була по фейковій сторінці 🤦🏻♀️ одна дівчинка працює на натовп людей
-
А якого кодексу? Чи просто 14 ст конституції?
-
Вони вам письмову відмову надали з роз'ясненням?
-
Всім привіт, подаю витяг з дії свого чоловіка (який зараз в Україні) в консульство в Торонто. У заяві з сайту консульства є питання «період проживання в Україні» і підпис заявника (маю розписатись за нього чи краще відправити без підпису?). Що вказувати в періоді якщо він досі в Україні?
-
Фантазія?
-
Почитаю, дякую
-
Відмова значить не правомірна. Читайте 14 статтю
-
Так, дитина набуває громадянство автоматично, ви праві. Але от потрібна їм бумажка та, це стандартна процедура. Зі старшим сином таке ж саме вже проходили тому я знаю про що кажу
-
Ви думаєте я не була в консульстві з цього питання?)) якби я народила в Канаді то звісно можна тут зробити, але в моєму випадку мені відмовили. Бо це робиться по по місту народження В Україну запит навіть посилали
-
Достатньо щоб один з батьків був громадянином України
-
Не так, на набуття громадянства на дитину ви тут в консульстві можете отримати, чекати правда довго
-
Меньше місяця
-
давно?
12 Jan 2024, 17:45
91809/473751
5 minutes ago