PR CUAET
-
А чого ні!доп.заробіток
-
Ну я про інше, та людина контакт якої мені давали не має відношення до консульства а просто він ловив слоти і продавав
-
Робітники і роблять
-
Звичайно так і є!!!!
-
Дякую!
-
А якщо це та саме та людина котра має доступ і викидає вільні слоти ?
-
jm.kwak@utoronto.ca перекладач супер!! 50 дол переклад, був готовий за 3 дні (вислав електронну копію) і ще через тиждень прийшли оригінали поштою😌
-
Так так підтверджую тількі через Дію
-
Не працює це Відгуки до одного місця А такі люди є в кожній країні , в деяких навіть агенції, які ловлять слоти
-
В минулому році це ще працювало.. я теж планувала так купити але як ввели авторизацію через дію то вже ніяки люди не можуть дпомогти(
-
Дорого получится. Мы все из разных городов, провинций, работу никто не отменял, получится в ущерб себе
-
це ж за фактом єдина ниточка допомоги співвітчизникам більше нікуди звертатися, а ці ситуації у багатьох плачевні.
-
Привіт якщо така ситуація маємо дружину і чоловіка проживають в цивільному шлюбі(не розписані) дружина вїхала в канаду і працює а чоловік в Україні тіки вчора подався на туристичну візу то чи зможе він отримати ворк перміт в майбутньому
-
а що якщо влаштувати протест біля посольства що немає слотів і безвихідна ситуація, а працівників немає!
-
У вас теж дитина народилась за межами Канади ?
-
Та вони прийняли так.. кажуть все одно якщо хочете на паспорт можете податись але без цієї довідки це все діло просто «зависне» 🤷🏼♀️ так і сказали 🙈
-
Скільки сьогодні слотів було ?
-
Кто-то выезжал из Канады во время рассмотрения заявки?
-
Не всегда ипотека дешевле съёма, и даже если отнять ту часть что идёт на погашение тела кредита, то так же само первый взнос можно положить в банк под процент и платить за аренду какую-то часть.
-
Dhl, але там була одна опція, не знаю як зараз
12 Jan 2024, 17:45
91893/474652
6 days ago