PR CUAET
-
Dhl, але там була одна опція, не знаю як зараз
-
Дайте посилання, будь ласка
-
1) Він може отримати закритий ворк перміт, якщо приїде до Канади до 28 лютого 2025 і до цього часу знайде роботодавця зі LMIA. 2) Він зможете отримати відкритий ворк перміт на основі ворк перміту дружини (якщо вона має дійсний ворк перміт і працює фулл-тайм). Для цього треба буде довести, що вони Common law partners
-
Добрий вечір ! Підкажіть будь ласка при прибутті в Канаду дитину відразу треба записувати в школу ? Ми ще остаточно не оприділилися з місцем проживання . Минув місяць.
-
Я намагалась замовити, мені відмовили і сказали нічим допомогти більше не можуть. Ще сказали що типу якщо вписан в паспорт можемо летіти мов через Польщу, вона пропустить… Ага, тільки в консульстві Польщі ось надали письмову відповідь що ні в якому разі зараз вже не пустять на кордоні дитину без окремого паспорта , навіть якщо транзитом Тобто я так розумію люди там сидять напевно не на 100% компетентні (це я про наших)
-
Не бачила, що ви те саме написали сорі
-
Так цю довідку в них і замовляйте. Не має значення по 14 статті, де народився син. Вони в термін 90 днів мають надати довідку, тоді вже тільки на паспорт... якщо ні, тоді має бути письмово відмова, але це буде в порушення законодавства України, всі підвідомчі акти мають коритися Закону України!
-
Те, що ви пропонуєте- це махровий совок. Ми це вже проходили . Ну ще північна Корея. Якщо люди не хочуть там жити - змусити.
-
Дякую за відповідь !