PR CUAET
-
28 жовтня
-
Окремим файлом прикріплювати в інші додаткові документи.
-
Ні не писала. Робила все тільки так, як вказано на відео. А де це його треба писати це пояснення?
-
Да. Конечно мы приедем вместе!! Благодарю!
-
А есть какой-то обходный вариант? Лист написать?
-
Можете Но прийти на прийом тогда желательно вместе или хотя бы с запиской от вас
-
Вообще вп мой будет недоступен?
-
В чому сарказм? Я не одна тут така хто не зволікав два місяця після анонсу програми а підготувала все заздалегідь і подалась. Є люди які і 24 і 25 подалися. І вже отримали більше ніж я. І я не кажу їм -не хвастайтесь!!!😊
-
Еще раз. Кто то может ответить? Я могу ловить слоты не для себя а для мужа? Или каждый должен делать это лично?
-
@OstapBosak Підкажіть по формі imm5669: personal history. Якщо працював віддалено, то в полі City and Country вказувати адресу компанії чи свою адресу проживання?
-
Так. 2 міс чекали- Едмонтон. Вчора отримали.
-
В 2022 і чоловіка мого (іноземця) з України випустили без питань в Європу , а зараз теж кажуть без візи йому туди шлях закритий. То тільки на початку так пускали всіх підряд без документів і т д
-
Це остаточне рішення.
-
Зрозуміло, дякую)
-
Але ризикувати я не буду бо квитки по ціні непідйомні і так
-
Може на ділі ц пропустили б якщо канадська віза і якийсь доказ що обраино будете летіти назад..
-
Багато де говорилося що можна прикріпити лист з проханням продовжити ворк перміт (кому раніше видали вже на 3 роки) і пояснити чому ще не подалися на pr і тд і чому вам необхідно додатковий час у ворк перміті. Не гарантія, але підвищує шанси.
-
Можливо ще запитати в аеропорті, я вже і не знаю…
-
капець !!!!злітали до сім'ї до Франції ((
-
А я вже подумала,що ви вже.
12 Jan 2024, 17:45
91944/474652
6 days ago