PR CUAET
-
Ну відновлення AOS то поки така собі тема, здається в Онтаріо була схожа програма яку «тимчасово призупинили» 9 років тому і так і не відновили)
-
Я читала что можно как-то добавлять объяснительное письмо, в случае чего, что вы пытались связаться с универом что бы получить подтверждение и тд, но там еще надо реально прикреплять доказательства что вы действительно пытались. Ну а дальше уже решение компании идти на встречу или нет. Держу кулачки что бы все сразу без геммороя вам все подтвердили
-
Чудова ідея! Аплодую стоячи! А діти можновладців нехай і далі залишаються закордоном. Тим більше, вони громадяни Великобританії, США, Ізраїлю... Не гуманно буде їх повертати. Ну як син сивочолого гетьмана зможе жити в Україні, якщо він говорить лише англійською та російською? Негарно вийде, якщо до нього хтось на вулиці придовбається за мову... Хоча, хто його троне? Це ж не до продавців у Одесі приставати і не до пенсіонерів у Харкові. От тоді усі герої, патріоти, Українці з великої букви. Пані Фаріон взагалі потрібно пам'ятник поставити. І ще хай поїде на фронт до хлопців у окопи і там їх повчить українській мові. А то сидять там, триндять російською, москалів відстрелюють некошерно... Ні, не поїде? Їй у Львові зручніше з дивана усіх вчити бути справжніми українцями? Ну, що ж поробиш, на дивані вона користі більше приносить державі... А діти міністра оборони такі маленькі, їм як раз у США місце. Там, де народились. Батько ще вкраде заробить пару мільярдів і приїде до них. Як пан Рєзніков. А діти звичайних українців хай сидять і чекають своєї черги. Хто ж піде на фронт, як не вони? Ну явно ж не діти депутатів, міністрів, багатіїв. До того ж, їх діти, напевно, також переважно є громадянами інших країн і відправляти їх на війну немає сенсу. Іноземці і щоб в Україні воювали? Ні, це порушує права людини. Хай краще у Європі чилять. Не для того їх ростили, щоб вони у окопах сиділи. Не для того їх батьки бюджет розкрадають під час війни, щоб потім амуніцію купувати на ці гроші, як усі смертні роблять. Закрити кордони. Відключити Інтернет, щоб усіляких Ютубів не дивились. Та і Телеграм заблокувати потрібно, а то начитаються люди про різні країни, про свободи і захочуть вибратися з концтабору... А хто тоді за панів помирати буде? Хто буде борги віддавати заходу, а це десятки мільярдів доларів? Краще люди нехай сидять в Україні, дивляться телемарафон, вірять у безкоштовну воєнну техніку від західних партнерів. Потрібно просто потерпіти. Ще трошки... Трошки... А от тоді Україна заживе. Ох як заживе! Уся Європа буде заздрити. Та що Європа, навіть США слину пусте... Заживе Україна, як у казці. Точніше, лише у казці. Бо в реальності, вибачте за слово, лише жопа з усіх боків. І єдиний вихід із цієї жопи - це державний кордон. Можете викреслити мене із патріотів. Можете навіть у агенти кремля записати, адже я посмів критикувати українську владу - саму гуманну, чесну і патріотичну владу на Землі. Та і у Всесвіті, мабуть. От преЗедент доріжку коксу затягне і Всесвіт йому це підтвердить. Коротше, вірю у здоровий глузд канадської влади, у відновлення AOS та у те, що кожна українська родина буде щаслива. В Україні, у Європі, у Північній Америці, адже найголовніша цінність - це людське життя.
-
Ну якшо для франкофонів підходить будь який тір будь якої роботи для пр то так, треба штудіювати вже
-
Хіба наші якось там додавлять місцеву владу😁 А так то треба вчити français шоб навєрняка😁
-
Таких майже весь світ, плюс половина Африки, Індія і Філіппіни з англійською які в і багажному відсіку з 99% шансом вмерти би полетіли)
-
Добрый день, Я Анастасия, Работаю в CIBC , 70 Crowfoot Way NW Calgary AB T3G 4C8 Открытие счетов для Новоприбывших Без Очереди!!! Помогу по всем банковским вопросам. Обращайтесь) Телеграмм: в личку Рабочий: 4039746317 ext. 280 Email: [email protected]
-
А какая польза в том, что мужчины сейчас в Украине - бесправные рабы? И почему эти мужчины, которые еле смогли сбежать от идиотизма правительства Украины и войны с рашкой, должны думать об Украине и хотеть туда вернуться? Нет уж, спасибо. Один раз сбежал из банановой республики - мне достаточно. Хочу жить в нормальной стране с верховенством права, а не с "конституцией на паузе". Думаю, как и большинство мужчин в Канаде.
-
Мы не брали 5% и дали за дом своих 30%. Вы правильно ответили что первые 5 лет выплачиваются в основном %. От тела там совсем ничего. Но. Есть такое понятие как equity здесь. Это то самое ожидаемое повышение цены на дом. То есть вы купили дом за 500 и выплачиваете банку каждый месяц 70% процентов и 30% тела от размера платежей. Плюс за 5 лет обладания домом стоимость дома выросла на 100 тыс допустим. Вы продаете дом. отдаете банку заем минус ваш первый взнос, минус тот кусочек что сумели выплатить от тела кредита и минус те деньги на которые дом подорожал. В итоге если дом был подобран правильно с прожектор всех рисков и рынка, то вы не потеряете ничего (ничего и не заработаете правда) а достанете свои деньги оттуда. В случае с оплатой аренды эти же 5 лет вы ни копейки обратно не вернете 🤷♀️
-
Дуже хочу з вами не погодитись, але у мене немає жодних аргументів, лише надія на те, що відкриють якусь програму імміграції для звичайних працівників із слабкою англійською. Тому вихід - це працювати, вчити далі мову, вживатися у ком'юніті і у крайньому випадку подаватись на гуманітарну програму, коли ворк перміт підійде до завершення.
-
Добрый день, Я Анастасия, Работаю в CIBC , 70 Crowfoot Way NW Calgary AB T3G 4C8 Открытие счетов для Новоприбывших Без Очереди!!! Помогу по всем банковским вопросам. Обращайтесь) Телеграмм: в личку Рабочий: 4039746317 ext. 280 Email: [email protected]