PR CUAET
-
Всім привіт. Підкажіть будьласка, чи потрібно довідку з Тунісу, якщо останні 3 роки жила там, дякую?
-
Мне Канада много чем не нравится, но вот ощущение стабильности и какой-то безопасности что ли - здесь не отнять. Это чисто субъективное
-
Здесь как раз таки можно хоть что-то планировать… в Украине я кредит на 25 лет не взяла бы и с дулом у виска 😅 В США выше зарплаты но и намного выше расходы на жизнь
-
Ще таке питання, підкажіть будьласка може знаєте, як цю довідку дістати з Туніс, бо я просто в розгубленості, дякую)
-
Може хтось пояснити яку функцію виконує бухгалтер? CRA сама по собі має всі форми і знає про всі мої надходження і сплати до бюджету. CRA сама все рахує і вирішує буде повернення чи доплата і в якій сумі. Я розумію, що бухгалтер знає специфіку і підводні камені. Але ж це не про тисячі доларів... Чи я помиляюся?
-
100%-якщо працівник у наймі, звільнити можуть одни днем. Максимальна виплата по безробіттю $2400/міс (Альберта), якщо не помиляюсь (навіть якщо з/п ,була 10тис), тому радять мати грошей на прожиття на 3 міс мінімум на чорний день на ліквідному рахунку. У США наче загалом більше роботи, там досить рідко люди по 3-6міс її шукають на відміну від Канади.
-
Так и не понятно, будем звонить в IRCC