PR CUAET
-
Доброго дня! Якщо зберегли, прошу посилання на той онлайн курс?
-
Відповідаєте чи є у Вас діти над якими опіка розділена, якщо з партнером роз,лучились. Тобто діти у вас 50/50 проживають, це для виплат child benefits
-
Нова програма?
-
Доброго ранку , я став налоговим резидентом з моменту перетину кордону чи коли отримав сін ? Дякую
-
нова?
-
Доброго дня! Не маю українського банківського рахунку .Як ще можна отримати довідку про несудимість
-
Не треба проходити заново, підгружайте той, що маєте, пройдений раніше.
-
Відкрийте Моно банк
-
Доброго ранку, якщо ви переїхали, зняли житло та ваша сім’я з вами то з моменту перетину кордону
-
Добрый ранок ! И мені теж можно посилання якщо є ?))
-
Я підписувала форму вручну, зробила скан і відправила
-
Так
-
Вітаю! Як відправляли? Веб формою?
-
Олена www.dariagrabchuk.com/store Ось тут курс брала
-
Да, я понимаю что опыт за 10 лет. С прошлым местом работы как раз все понятно. В видео везде примеры когда есть текущее место работы. А если не работаешь, а учишся на курсах или в ожидании курсов?
-
Дякую
-
А разве после получения eCOPR не нужно самому подавать на пр карту? В смысле что после получения eCOPR нало идти в сервис канада/сервис онтарио и там подавать на пластиковую карту?
-
Моя знайома була в Канаді також всього тиждень, сказав консультант по податках їй подавати 0ку.
-
Если у вас временный SIN (начинается на 9), нужно будет идти в Сервис Канада (уже с COPR или картой), получать постоянный SIN (начинается на 1).
-
Нет, карта по почте в конверте приходит
12 Jan 2024, 17:45
92326/466824
5 minutes ago