PR CUAET
-
Чи потрібно вказувати дохід до приїзду в Канаду? Якщо податки було сплачено? Продаж квартири до приїзду в Канаду, якщо продали в травні, а приїхали в липні 23го?
-
Доброго ранку. Підкажіть, будь ласка, як можна відстежувати статус документів на отримання PR, які відправили в паперовому вигляді🙏 Документи сина, 17 років, статус refugee. Дуже дякую заздалегідь
-
Уже месяц мониторю Торонто несколько раз в день. Даже не знаю, как выглядит свободный слот до 35 года. Придется просто идти и там продлевают паспорт, сделав в нем запись.
-
-
Скажіть, будь ласка, переклад свідоцтва про народження і атестату зі школи ФОП-ом ніяк не підійде? (диплом про вищу освіту буде евалюватися окремо) В містечку, де живе моя мама, лише одне бюро перекладів, і переклади там здійснює лише цей ФОП. Це для провінційної програми.
-
Скажіть, будь ласка, чи хтось уже знає, як функціонує у Квебеку легалізація дипломів про освіту після того, як з 11.01.2024 Канада стала учасницею Гаазької конвенції? Бо різні консультанти мені поки розповідають старий шлях, єдине - копію дипломів завіряє нотаріус, а не консульство. Але я знаю, що з апостилем усе це працює інакше. Чи хтось уже стикався?
-
Так. Але Нок номер на цю роботу ви маєте мати - обрати з консультантом/ самостійно і отримати згоду HR що саме він підходить
-
Доброго дня. Я вперше здавала такий тест, понервувала просто від самого факту. Все було як у курсі по підготовці, питання та структуру я розуміла. А найбільше мене винесло питання на writing - ви почули у своєму TV інформацію про книгу. Ви зацікавилися, але не знаєте назви, автора та про що вона взагалі, але вам дуже хочеться її знайти. І мусимо написати листа до своєї бібліотеки і попросити допомоги з пошуком. Я хв 5 була в шоці від самої ситуації, але все добре